Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Forscher sehen bullishe Signale bei Ripples XRP – der Coin ist besser aufgestellt denn je, verblüfft aktuell mit massivem Wachstum. Sollte man jetzt Ripple kaufen? Kann XRP 500 Dollar erreichen?

Der Q3-Bericht von Tether enthüllt überschüssige Reserven in Höhe von 3,2 Milliarden US-Dollar und stärkt das Marktvertrauen

Krypto-Forscher ser bullish tegn hos Ripples XRP – møntet er bedre positioneret end nogensinde før og forbløffer lige nu med massiv vækst. Skal man købe Ripple nu?

Kan XRP nå 500 dollars?
Lyder skørt, men Shannon Thorp fra Wells Fargo, en amerikansk storbank, ser faktisk Ripple (XRP) eksplodere til 500 dollars. Mens den næste korrektion tegner sig på kryptomarkederne, demonstrerer nogle mønter dog enorm styrke på trods af prisaktionen. En af disse mønter er Ripples XRP. Thorp er overbevist: Diagrammerne gør ikke XRP retfærdighed.

Selvom XRP har mistet -1,65% i løbet af de sidste 24 timer og i øjeblikket handler til 0,5232 dollars, samt en ugentlig tilbagegang på -2,17%, afholder det investorer fra at investere i XRP – tværtimod.

Ifølge kryptoforskere fra Santiment rapporterer det digitale aktivum imponerende vækst i antallet af unikke tegnebøger. Den er netop steget til et nyt All Time High: Der er nu mere end 5,02 millioner tegnebøger, der holder XRP! Ifølge forskerne den største mængde nogensinde! Santiment i deres XRP-analyse siger: “XRPLedger har nu 5,02 millioner forskellige tegnebøger, der holder mere end 0 XRP-mønter, det største antal i dets nu 10+ år af offentlig handel. #6 aktivum inden for krypto efter markedsværdi har mere end fordoblet sådanne tegnebøger på 3 år (+104%) i takt med, at nettet udvides.”

Mens Santiment ikke angiver et prisstød, kommer det i stedet fra Bitcoin-forkæmperen BitcoinEcon.

Men det skal bemærkes, at Ripple og dermed også den tilhørende mønt XRP stadig er under massivt pres på grund af retssagen med den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC. Retssagen har været i gang i årevis, og netop har myndigheden taget et skridt op og kræver nu nye finansielle dokumenter fra Ripple. Anbefalet af mange analytikere, som derfor i øjeblikket ikke spiller på Ripple, men på alternative kryptovalutaer med potentielt bullish prognose. En af dem: Bitcoin-afkastet Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Altcoin-analytiker Jacob Bury sværger f.eks. på møntens koncept og ser BTCMTX som en af de bedste kryptovalutaer, man lige nu kan købe.

Hvorfor?

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) er en ny, unik platform, der giver dig mulighed for at mine Bitcoin med et klik – og det uden at have brug for dyrt hardware eller strøm. Konceptet er straks forståeligt, og fordelene ved Bitcoin Minetrix er mange:

– Bitcoin Minetrix (BTCMTX) udnytter skycomputingens kraft til at gøre minedrift mere effektiv og økonomisk. Du kan vælge mellem forskellige minedriftsplaner, der passer nøjagtigt til dine behov og dit budget.

– BTCMTX tilbyder høj rentabilitet og sikkerhed for brugerne. Platformen bruger avancerede krypterings- og sikkerhedsteknologier til at beskytte brugernes data og transaktioner.

– Bitcoin Minetrix er nem at bruge og kræver ingen tekniske færdigheder eller erfaringer. Brugerne kan tilmelde sig på få minutter og begynde at mine. Derudover tilbyder Bitcoin Minetrix (BTCMTX) en venlig og professionel support, der er til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål.

– Derudover kan du med “Stake to Mine”-konceptet generere en passiv indkomst på ingen tid – ifølge den officielle hjemmeside er der i øjeblikket mulighed for op til 68% årlige afkast!

Vigtigt: De rabatterede betingelser på 0,0131 dollar pr. BTCMTX gælder kun i 2 dage mere – derefter begynder næste forsalgsfase med en prisstigning. Her er fordelene for dem, der kan træffe hurtige beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version