Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Marktanalyse: Ethereum übertrifft Bitcoin mit einem Anstieg von 17 % in 30 Tagen

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

Ethereum overgår Bitcoin med bemærkelsesværdig stigning

I de seneste 30 dage har Ethereum (ETH) oplevet en imponerende stigning på 17 %, hvilket har overgået Bitcoin (BTC), der i samme tidsrum kun steg med 2,5 %.

### Ethereum overgår Bitcoin
Interessen omkring godkendelsen af den amerikanske børstilsynsmyndighed Securities and Exchange Commission (SEC)’s ETF (børsnoteret fond) synes at være aftaget, da BTC i de seneste syv dage har oplevet en tilbagegang på 5 %. Ifølge krypto-handelsvirksomheden QCP Capital har fokus nu skiftet til den mulige introduktion af en Ethereum Spot-ETF, hvilket kan være en af årsagerne til, at Ethereum overgår BTC.

### Totalt transaktionsvolumen af ETFs
I løbet af den sidste uge udgjorde det samlede transaktionsvolumen for alle 11 ETFs 9,8 milliarder amerikanske dollars, hvoraf alene Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) stod for 4,6 milliarder amerikanske dollars. Siden konverteringen fra et trust til en ETF har GBTC oplevet udstrømninger på 1,17 milliarder amerikanske dollars.

### Markedsbevægelser og udsigter
BTC steg i første omgang til et højdepunkt på 49.100 amerikanske dollars efter ETF-godkendelsen, men har siden oplevet tilbagegang. Interessen på markedet er nu rettet mod GBTC-udstrømninger, mens ETHBTC, der tidligere blev handlet under 0,05, har vist en opadgående tendens til 0,06. Ifølge QCP Capital forventes Ethereum på mellemlang sigt fortsat at overgå Bitcoin, da fokus skifter mod mulige godkendelser af ETH-Spot-ETFs.

### Potentielle ETF-godkendelser
Efter introduktionen af BTC-Spot-ETF’erne oplevede BTC-terminkontrakterne en større tilbagegang sammenlignet med ETH-terminkontrakterne. Forskudtaksten på 1-måneders BTC faldt fra 32 % til 9 %, mens ETH faldt fra 28 % til 12 %. Ifølge QCP Capital forbliver ETH-forward-tilbuddene stadig attraktive til trods for faldende afkast, og salget af ETH 1-måneds-2200-Puttoptioner udgør en levedygtig mulighed med afkast på over 21 % årligt.

### Udsigterne for kryptomarkedet
Det forventes, at den kommende BTC-halvering i midten af april og den potentielle godkendelse af ETH-Spot-ETF’er fra maj vil være betydelige begivenheder for kryptomarkedet. I mellemtiden kan markedsbevægelser også påvirkes af makroøkonomiske begivenheder såsom FOMC-møder og rapporter om Non-Farm Payrolls (NFP) og Consumer Price Index (CPI).

### Konklusion
Den mulige godkendelse af en Ethereum-Spot-ETF har udløst spekulationer og kan have en transformerende indflydelse på Ethereum-økosystemet. Som markedet håndterer de skiftende dynamikker, forbliver fokus rettet mod vigtige begivenheder såsom BTC-halveringen og potentielle godkendelser af ETH-Spot-ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version