AnalyseBitcoinChainlinkDeFiEthereum

Krypto-Marktupdate: SUI steigt um fast 12 % und Chainlink gewinnt an Stärke

Bitcoin og andre populære kryptokurver oplever stigninger

Sui (SUI) stiger med 12 %

Sui (SUI) har oplevet en stigning på næsten 12 % inden for de seneste 24 timer. Denne kryptokurrency blev lanceret sidste år af tidligere Meta-ingeniører og har i øjeblikket en pris på 0,57 USD ifølge CoinGecko. SUI er også steget med over 31 % i løbet af den seneste uge.

Integreret med Space and Time

Stigningen i SUI skyldes integrationen med Space and Time, en data platform understøttet af Microsoft, der bearbejder data for virksomheder. Sui Foundation har også annonceret en økosystemsfond på 51,3 millioner USD for at støtte deres DeFi-økosystem og DeepBook-platformen, der er baseret på central limit order book.

Chainlink (LINK) oplever en stigning på 8 %

Chainlink (LINK) er en af de mest succesfulde kryptokurver i øjeblikket med en stigning på 8 % inden for 24 timer. Dette skyldes, at det britiske telekommunikationsfirma Vodafone har integreret deres Digital Asset Broker (DAB) med Chainlink-netværket for at forbedre dokumentoverførslen.

Polygon (MATIC) oplever en stigning på 8 %

Polygon (MATIC) har også oplevet en stigning på næsten 8 % inden for den seneste dag. Sidste måned implementerede Polygon deres nye POL-token på Ethereum, som på et tidspunkt vil erstatte MATIC som netværkets primære token.

Bitcoin stiger med 1,3 %

Bitcoin, den største kryptokurrency pr. markedsandel, er steget med næsten 1,3 % inden for de seneste 24 timer og ligger på en pris på 35.305 USD. Interessen for Bitcoin er steget på grund af hypen om mulig godkendelse af en Spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF).

Top  XRP-Preis steigt um mehr als 5 % und könnte eine entscheidende Widerstandszone durchbrechen

Det er værd at bemærke, at altid være opmærksom på risikoen forbundet med investering i kryptokurver og altid søge professionel rådgivning, før man investerer i kryptovalutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button