AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinLitecoin

Krypto-minere arbejder på effektivitet for at øge indtjeningen

Crypto Miners Oplever Stigende Indtjening og Forbedret Effektivitet

Crypto-mining industrien oplever i øjeblikket en bølge af øget indtjening, hvor minearbejdere har tjent en rekordhøj indtægt på 32 millioner dollars i den seneste måned.

Hashrate, der er et mål for den beregningskraft, der er nødvendig for at mine en mønt, har nået en all-time high, hvilket indikerer, at minearbejdere bruger mere kraftfulde computere til at løse de komplekse matematiske opgaver, der tjener dem en Bitcoin.

En rapport af Reuters noterede, at mange minevirksomheder flytter deres operationer til centralamerikanske lande, hvor energipriserne er mere overkommelige, og regeringerne er mere imødekommende over for kryptovalutaer.

Mens minedriften stadig ikke er så profitabel som den var i sin storhedstid i 2021, fortsætter krypto-mineselskaber med at arbejde på effektiviteten for at øge indtjeningen.

Minerindtægten er steget som følge af fremskridt inden for ASIC-teknologi, hvilket har gjort det muligt for minevirksomheder at opnå større effektivitet og reducere deres miljøpåvirkning.

ASICRUN, en førende producent af ASIC-minedrift, har gjort betydelige fremskridt i at forbedre minedriftens effektivitet med deres seneste modeller, AR1, AR2 og EliteAR miner. Disse modeller har indført markedets førende hashrater og lavere energiforbrug.

På baggrund af de nuværende markedsvilkår har AR1-mineren potentiale til at tjene $1,897 for Bitcoin, $3,474 for Litecoin og $3,591 for Dash. AR2-mineren kan indbringe $3,974 for Bitcoin, $7,813 for Litecoin og $8,011 for Dash, mens EliteAR-mineren har potentiale til at tjene $8,853 for Bitcoin, $19,700 for Litecoin og $17,400 for Dash.

Udsigten til godkendelse af en spot ETF har desuden ført til en stigning i Bitcoin-prisen i de seneste uger, hvor kryptovalutaen steg mod $37,000 drevet af markedsspekulation om godkendelsen af et spot ETF.

Top  Jim Cramer erkender fejlagtigt rådgivning om at sælge Bitcoin - Vurderer nu, at det er en god investering

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button