Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Preisanalyse: BTC, ETH, BNB, XRP, SOL, ADA, DOGE, AVAX, DOT, MATIC – Bullen und Bären geben den Ton an.

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

## BTC/USDT-Tageschart
BTC/USDT-parets tagesdiagram viser, at når prisen falder og bryder under den 20-dages EMA (exponential moving average), kan dette signalere aggressiv profitoptagelse fra okserne. Dette kan føre til, at BTC/USDT-paret falder til det simple glidende 50-dages gennemsnit på 38.050 $. Forventes det, at købere energisk vil forsvare dette niveau. Alternativt, hvis prisen hopper tilbage fra 20-dages EMA og bryder den nedadgående trendlinje, kan det signalere, at okserne fortsat har kontrol. Paret kan stige til det 52-ugers høje på 44.700 US-dollar, og hvis dette niveau overskrides, kan det næste stop være ved 48.000 US-dollar.

## Ether-Preisanalyse
Ether (ETH) er kommet sig fra $2.200 supportniveauet, men møder modstand omkring $2.332. Dette tyder på, at bjørnene sælger under opsving. Der er også en negativ divergens på RSI, hvilket indikerer, at opadgående momentum aftager. Sælgere vil forsøge at styrke deres position ved at presse prisen under $2.200. Hvis dette lykkes, kan ETH/USDT-paret falde til det 50-dages SMA (simple moving average) på $2.049 og senere til solid support på $1.900. Hvis prisen derimod stiger tilbage fra $2.200, tyder det på, at bjørnene har vendt niveauet til et supportniveau, hvilket øger sandsynligheden for en opsving til $3.000.

## BNB-Preisanalyse
Bulls har svært ved at presse BNB (BNB) over modstandsniveauet på $260, men det er en mindre fordel, at de ikke har mistet til bjørnene. Den gradvist stigende 20-dages EMA og RSI i det positive område indikerer fordel for købere. Hvis prisen stiger fra det nuværende niveau eller hopper tilbage fra 20-dages EMA, vil bjørnene igen forsøge at drive prisen op til den omvendte hoved-og-skuldre-linje. Hvis prisen derimod falder under de glidende gennemsnit, indikerer det, at bjørnene mister kontrol, og paret kan falde til stærk support på $223, hvilket tyder på en spændingsbunden bevægelse mellem $223 og $260.

## XRP-Preisanalyse
XRP (XRP) oplever en hård kamp mellem bjørne og tyre ved de glidende gennemsnit. Den flade 20-dages EMA og RSI tæt på midten antyder en balance mellem udbud og efterspørgsel. Hvis prisen lukker under de glidende gennemsnit, kan XRP/USDT-paret falde til $0,56, en vigtig støtte, der bjørne skal forsvare. Alternativt, hvis prisen hopper tilbage fra de glidende gennemsnit, vil paret forsøge at stige over $0,67. I så fald kan paret stige til $0,74. Bjørne forventes at opbygge en stærk modstand på dette niveau.

## Solana-Preisanalyse
Solana (SOL) har genvundet sig fra det 20-dages EMA og steg over overmodstandsniveauet på $78. Hvis købere opretholder udbruddet, vil SOL/USDT-paret sandsynligvis hoppe til det psykologiske niveau på $100. De stigende glidende gennemsnit signalerer fordel for bjørne, men den negative divergens på RSI advarer om, at opadgående momentum kan aftage. Det afgørende supportniveau at holde øje med på nedsiden er det 20-dages EMA. En nedbrydning heraf kan udløse et fald til det 50-dages SMA på $55.

## Cardano-Preisanalyse
Cardano (ADA) har genvundet sig fra det 50 % Fibonacci retracement niveau på $0,51 og steg over $0,65. Hvis købere holder prisen over $0,65, kunne ADA/USDT-paret nå $0,70 og derefter $0,78. Risikoen for en korrektion er dog stor, da RSI har handlet i det overkøbte område. Det første tegn på svaghed vil være en nedgang under $0,61, hvilket kan udløse et tilbagetog mod 20-dages EMA på $0,51.

## Dogecoin-Preisanalyse
Dogecoin (DOGE) har genvundet sig fra det 20-dages EMA, men bulls har svært ved at presse prisen over $0,10. Bjørne vil forsøge at presse prisen under det 20-dages EMA, hvilket kan føre DOGE/USDT-paret til det 50-dages SMA på $0,08. Hvis prisen derimod stiger fra 20-dages EMA, vil det indikere, at bullerne fortsat køber ved kursfald, og det øger sandsynligheden for en opsving til $0,11.

## Avalanche-Preisanalyse
Avalanche (AVAX) har genvundet sig fra det 38,2 % Fibonacci retracement niveau på $34,36, hvilket tyder på, at købere ikke venter på en dybere korrektion for at købe. Bulls forsøger at presse prisen over modstandsniveauet på $42,89, da næste trin i opadgående trend. Risikoen for opadgående er, at RSI handler på et kraftigt overkøbt niveau, hvilket indikerer, at paret er sårbart over for en korrektion eller konsolidering.

## Polkadot-Preisanalyse
Bulls forsøgte igen den 14. december at presse Polkadot (DOT) over modstandsniveauet på $7,90, men bjørnene forsvarede sig. Det gentagne fiasko for bulls ved at bryde overmodstandsniveauet kunne have fået kortfristede forhandlere til at indkassere gevinster. Selvom bulls købte faldet den 14. december, kunne de ikke holde de højere niveauer. Gentagne salg den 15. december truer med at få DOT/USDT-paret til at falde til 20-dages EMA på $6,43.

## Polygon-Preisanalyse
Polygon (MATIC) har handlet omkring $0,89 siden den 12. december, men bulls har haft svært ved at presse prisen over modstanden. 20-dages EMA er den vigtige support at holde øje med. Hvis prisen hopper tilbage derfra, vil det indikere, at der bliver købt på lavere niveauer og forbedre udsigterne for en opsving over $0,89. Alternativt, hvis kursen falder under 20-dages EMA, tyder det på, at bulls midlertidigt har opgivet, hvilket kan udløse et fald til 50-dages SMA på $0,78.

### Ansvarsfraskrivelse
Denne artikel indeholder ingen investeringsråd eller anbefalinger. Enhver investerings- og handelsaktivitet indebærer risici, og læserne bør foretage deres egne undersøgelser, inden de træffer beslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version