BitcoinEthereumFinanzen

Kryptofondszuflüsse bei führenden Vermögensverwaltern erreichen neuen Rekord – Experten erklären die bedeutenden Entwicklungen und die regionalen Einflüsse

Kryptofondsinvesteringer overstiger 1 milliard dollars i 2023

Übersicht

Ifølge den seneste rapport fra CoinShares har kryptofondsinvesteringer hos førende formueforvaltere i år overskredet 1 milliard dollar, med tillæg af 293 millioner dollar i de seneste syv uger. Det betyder, at investeringerne siden årsskiftet er nået op på 1,14 milliarder dollars, hvilket gør det til den tredjestørste årlige tilstrømning nogensinde. Forskningschef hos CoinShares, James Butterfill, understregede, at investeringsprodukter baseret på Bitcoin udgjorde størstedelen af tilstrømningerne, mens produkter baseret på Short-Bitcoin registrerede tilbagesendelser. Den positive stemning over for kryptovalutaer afspejles i de voksende administrerede aktiver, som er steget med imponerende 99 % siden begyndelsen af året.

Betydelige udviklinger

Den seneste indsendelse af Ethereum Trust af BlackRock og Nasdaqs forslag til en Spot-Ether-ETF har haft bemærkelsesværdige virkninger. Produkter baseret på Ether registrerede de største tilstrømninger siden august 2022 og tiltrak investeringer på 49 millioner dollars. Denne stemningsændring følger tilstrømninger på 17,5 millioner dollars i den foregående uge. Fonde baseret på Solana registrerede også betydelige tilstrømninger på 12,4 millioner dollars, hvilket fulgte efter en 40-procent stigning i værdien af krypto-aktivet, der ramte en højeste niveau på omkring 62 dollars. I mellemtiden steg Bitcoin og Ether med omkring 4,5 % og 7,6 % i den foregående uge, hvilket placerer de aktuelle priser på henholdsvis 36.693 dollars og 2.042 dollars.

Regionale indblik

Canada, USA, Tyskland og Schweiz viste sig at være de største bidragsydere til kryptofondsinvesteringerne. Disse lande oplevede tilstrømninger på henholdsvis 105,7 millioner dollars, 81,1 millioner dollars, 52,9 millioner dollars og 50,3 millioner dollars. Derudover registrerede blockchain-aktie-ETF’er tilstrømninger på 14 millioner dollars, hvilket gjorde de netto tilstrømninger for året til positive 11 millioner dollars. På grund af betydelige udviklinger og stigende investorerinteresse fortsætter kryptofinansmarkedet med at tiltrække betydelige tilstrømninger af kapital, hvilket understreger dets voksende betydning i det globale finanslandskab.

Top  NuggetRush auf dem Vormarsch: Wird das P2E-Memcoin den Dollar vor Cardano erreichen?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button