Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptomarked: Bullish prognose for Bitcoin – skal man købe nu?

Bitcoin auf 80.000 Dollar! Trading-Legende mit bullisher Prognose – jetzt noch BTC kaufen?

Bitcoin: Høje forventninger efter stærk præstation

Efter Bitcoin’s imponerende præstation i de sidste par dage er der en stigende optimisme blandt eksperterne. En af branchens mest kendte tradere ser Bitcoin stige til over $80.000 i løbet af de kommende måneder. Men er det tid til at købe Bitcoin nu?

Efter den anstrengende bjørnemarked, som har præget de seneste måneder, er Bitcoin-bullerne nu kommet i højeste gear. På bare en uge har den førende kryptovaluta haft en imponerende stigning på 22,74%, og over de sidste fire uger har den endda opnået en stigning på mere end 32%. Og hvis man ser på hele året, er det digitale aktiv steget med imponerende 72% (data fra Coinmarketcap.com).

Der er ingen tvivl om, at “Uptober” (en kombination af “Up” og “Oktober”, hvilket betyder en bullisk måned) lever op til sit navn: Siden begyndelsen af måneden er Bitcoin steget fra $26.270 til næsten $35.000. En imponerende gevinst på $8.730! Også altcoins eksploderer i markedet – for eksempel Meme-Coin-Phenomenon Pepe Coin (PEPE), der netop er steget med 31%, eller Gala (GALA), der har haft en stigning på 29,28%.

Kort sagt: Turene på den bulliske mark er tilbage – de er måske ikke i fuld gang endnu, men de er klart synlige. Og med dem kommer de bulliske prognoser. Nu ser det ud til, at alt er muligt for Bitcoin (BTC): Eksplosive stigninger, euforiske markeder – og dermed nye rekordpriser.

En af handelslegenden Peter Brandts prognoser er blevet delt med hans næsten 700.000 følgere på Twitter. Brandt anses for at være en veteran inden for handel og har mere end 50 års erfaring. Han mener, at Bitcoin endelig har nået bunden og det kun går op herfra. Ifølge hans vurdering vil der være nye all-time highs, og det vil ske inden det tredje kvartal af 2024. Han deler også en graf, der viser hans “blåtryk” for Bitcoin’s kommende bevægelser, hvor vi kan forvente at se en pris på helt op til $80.000 inden det tredje kvartal 2024.

At gå fra de nuværende $34.700 til $80.000 svarer til en afkast på 136%! Brandt understreger dog, at enhver, der hævder at kende fremtiden for et marked, er en “narr”. Men hvis der er noget, som han er overbevist om, er det, at “Markeder vil ALTID overraske”.

Desuden kan der opstå en FOMO (Fear of Missing Out) blandt investorer, når Bitcoin nærmer sig det nye all-time high, og det kan yderligere øge kapitalstrømmen. De kommende måneder ser ud til at blive spændende for Bitcoin. Hvis du overvejer at investere, men er afskrækket af prisen, er der et nyt krypto-projekt ved navn Bitcoin Minetrix (BTCMTX), som giver investorer mulighed for at deltage i den hurtigt voksende Bitcoin-minedriftsindustri til en nedsat pris – helt uden behov for udstyr eller ekspertise.

Det er vigtigt at huske, at markedet altid er uforudsigeligt, og at ingen kan forudsige fremtidige bevægelser med sikkerhed. Det er altid en god idé at undersøge og overveje alle risici, inden man træffer en beslutning om at investere.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version