AnalyseBitcoin

Kryptomarkedets Analyse: Vorhersagelse af Pepe, Solana og Bitcoin’s værdistigninger

Aufschlüsselung der Analyse

Bluntz præsenterer en analyse, der antyder, at handelsværdien af ​​Pepe sandsynligvis vil stige til ca. 0,00000160 US-dollar i bølge fem. Han påpeger også et nyligt prisniveau, der tyder på, at der snart vil være et gennembrud over et vigtigt modstandsniveau.

Pepe handles i skrivende stund til 0,00000124 US-dollar, hvilket svarer til en stigning på 5,4 % i de seneste 24 timer.

Solana (SOL) og FTX’s indflydelse

Bluntz deler også sine tanker om Solana (SOL) og fokuserer på FTX’s rolle i dets prisbevægelse. Han understreger, at FTX, mens det var i konkurs, har solgt betydelige mængder SOL dagligt i de sidste to uger, der spænder fra 250.000 til 700.000 tokens. Prisen på SOL har vist sig at være modstandsdygtig over for dette salgstryk. Bluntz forventer, at SOL vil opleve en markant stigning, når FTX har brugt de frigivne tokens inden for en uge.

I øjeblikket handles Solana til 44,46 $, hvilket svarer til en stigning på 2,7 % i de seneste 24 timer.

Bitcoin (BTC)-akkumulering og forventet gennembrud

Endelig giver Bluntz indblik i Bitcoin (BTC). Han påpeger, at BTC befinder sig i en fase af akkumulering og konsoliderer sig i et vertikalt område. Handleren forventer, at BTC snart vil opleve et gennembrud, der i tilfælde af succes kunne føre til betydelige prisbevægelser.

Den aktuelle handelsværdi for Bitcoin er 36.576 $, hvilket svarer til en stigning på 2,3 % i de seneste 24 timer.

Det er af afgørende betydning for investorer at udføre en grundig due diligence, inden de foretager risikable investeringer i Bitcoin, andre kryptokurser eller digitale aktiver. Det er vigtigt at huske, at handel og overførsler medfører risici, og eventuelle tab er investorens eget ansvar.

Top  Interesse for KI-Tokens falder efter lanceringen af ​​ChatGPT og Worldcoin-Projektet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button