Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptowährungs-CEO kritisiert den Vorsitzenden der SEC: “Er handelt nicht im Interesse der Bürger”

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Ripple CEO Brad Garlinghouse kritiserer SEC Vorsitzenden Gary Gensler
————————————————– ——————

En ny formand for SEC?
————————————————– ——————
Under World Economic Forum i Davos, Schweiz, kritiserede Ripple CEO Brad Garlinghouse formanden for SEC, Gary Gensler, og udtalte, at han mener, Gensler handler ikke i amerikanske borgeres interesse og ikke i økonomisk langsigtet vækst.

Genehmigung des Bitcoin-ETFs
————————————————– ——————
Garlinghouses kritik kommer efter, at SEC for nylig har godkendt flere Spot-Bitcoin-ETF’er, hvilket markerer en milepæl i accepten af kryptovalutaer i USA. Dog har SEC stået over for en gennemgang efter et hackerangreb på deres Twitter-konto, hvor der blev postet en falsk udtalelse om godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er.

Die Konfrontation zwischen der SEC und Ripple
————————————————– ——————
Ripple står over for en retssag fra SEC, der hævder, at virksomheden og Garlinghouse har solgt XRP som uregistrerede værdipapirer. Anklagerne mod Garlinghouse blev dog officielt frafaldet sidste år, og SEC har anmodet om, at Ripple offentliggør sine årsrapporter for 2022 og 2023 samt aftaler om salg til institutionelle kunder efter retssagen.

Garlinghouse har gentagne gange kritiseret SEC’s tilgang til regulering og har udtalt, at det er på tide, at SEC indser, at deres handlingsbaserede tilgang til regulering skal ændres.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version