Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Leistungsstarker Anstieg von NEAR: Technische Indikatoren deuten auf weiteren Anstieg hin

Der Q3-Bericht von Tether enthüllt überschüssige Reserven in Höhe von 3,2 Milliarden US-Dollar und stärkt das Marktvertrauen

NEAR-Protokollets pris stiger med 20 %

## Leistungsstarker Anstieg von NEAR
Das NEAR-Protokoll (NEAR) har oplevet en stærk stigning på 20 % og har nået en TVL på 76 millioner dollars. Sammen med andre krypto-aktiver som Solana (SOL), Stacks (STX) og Injective (INJ) har NEAR vist sig at være en af de mest kraftfulde aktiver på markedet. Der har været en øget aktivitet på markedet inden for de seneste 24 timer i takt med, at Bitcoin (BTC) brød 44.000 dollars, og at Solana overhalede XRP’s markedsandel.

## Was kommt als Nächstes für den NEAR-Preis?
Ifølge data fra NEAR’s Block Explorer skyldes den seneste prisstigning en stigning i antallet af unikke adresser. Den samlede værdi bundet i NEAR-økosystemet er også steget, hvor DeFiLlama-data viser, at TVL er steget fra 55 millioner dollars den 17. december til over 76 millioner dollars den 20. december.

### Technisches Bild des NEAR-Protokolls
Et kig på NEAR-protokollens tekniske billede viser, at den Relative Strength Index (RSI) er på 73. Den daglige RSI er stadig overkøbt, og MACD-indikatoren antyder også, at opadgående bevægelse kan fortsætte.

## Prognose für den NEAR-Preis
NEAR-protokollens pris er steget med 20 % til over 3,00 dollars, og den daglige handelsvolumen er steget med mere end 210 % til over 761 millioner dollars. Det forventes, at de købende parter i de kommende dage vil holde priserne over 2,55 dollars, og NEAR kunne vende tilbage til niveauerne på over 6,00 dollars i august 2022. Det primære supportniveau forventes at ligge på 2,18 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version