Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Løhmus bekræfter ejerskab af 250.000 ETH og opfordrer til samarbejde om at gendanne mistet adgangskode

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Rain Lõhmus, grundlægger af den estiske, LHV Bank, har mistet den private nøgle til sin kryptostash bestående af 250.000 ETH, hvilket svarer til cirka 2,9 milliarder danske kroner.

Stash’en blev erhvervet under Ethereum Initial Coin Offering (ICO), afslørede Conor Grogan, direktør hos kryptobørsen Coinbase, i en nylig post på X (tidligere kendt som Twitter).

Han bemærkede, at tegnebogen havde været uforstyrret siden begyndelsen af Ethereum blockchain.

“En gåde er løst: Denne adresse (som nu indeholder 2,9 milliarder DKK) tilhører Rain Lõhmus, grundlægger af LHV Bank”, skrev Grogan.

“Desværre har han mistet sine nøgler og kan ikke få adgang til disse hundredvis af millioner. Hvis du kan hjælpe ham med at genskabe dem på en eller anden måde, er han villig til at dele dem med dig.”

I et interview fra slutningen af oktober med ERR bekræftede Lõhmus, at det var “ingen hemmelighed”, at han ejede en tegnebog, der indeholdt 250.000 ETH.

Han afslørede dog, at han havde mistet adgangskoden til tegnebogen og ikke havde gjort betydelige bestræbelser på at gendanne den.

Lõhmus erklærede sin villighed til at samarbejde med enhver, der kunne hjælpe med at genoprette de tabte nøgler, og udtalte: “Jeg kan ikke løse dette alene; hvis nogen tror, de kan, tager jeg imod alle tilbud.”

LHV Bank-grundlæggeren erkendte, at mistede adgangskoder var et tilbagevendende problem for ham og understregede, at manglende evne til at få adgang til midler var en sårbarhed ved blockchain-systemer.

Det er værd at bemærke, at Lõhmus ‘oprindelige investering i Ether beløb sig til beskedne 50.000 danske kroner, da ETH blev prissat til omkring 2,40 kroner under ICO’en.

Under Ether’s højeste pris den 10. november 2021, hvor prisen på den næststørste kryptocurrency nåede næsten 32.500 kroner, ville Lõhmus’ stash have været værd utrolige 3,2 milliarder danske kroner.

Trods det seneste markedsfald har Lõhmus ‘tegnebog stadig oplevet en imponerende stigning på 628.757%.

Derudover afslørede Grogans tidligere Twitter-post i februar, at tegnebogen havde modtaget airdrops til en værdi af 41 millioner danske kroner.

I sidste måned annoncerede Ledger lanceringen af deres cloud-baserede løsning til privat nøglegendannelse kaldet Ledger Recover, til trods for den kritik, de først fik fra kryptofællesskabet.

Coincover, en blockchain-beskyttelsesplatform, tilbyder løsningen til gendannelse af sætningsfraser som en betalt abonnementstjeneste.

Den tillader brugere at sikkerhedskopiere deres Secret Recovery Phrase (SRP), som er en unik serie på 24 ord, der giver adgang til deres kryptoaktiver.

Ledger Recover tilbydes til en månedlig abonnementspris på 75 danske kroner eller cirka 900 danske kroner årligt.

Gendannelsestjenesten kommer, da der er mange mennesker, der har mistet deres Bitcoin-tokens.

Ifølge skøn fra Glassnode kan omkring 10% af Bitcoin-udbuddet eller 1.857.721 Bitcoins aldrig blive fundet. Andre rapporter estimerer, at det kan være så højt som 25%.

Det er milliarder af kroner, der vil forblive utilgængelige for evigt, hvilket i bund og grund reducerer den omsættelige forsyning af kryptocurrency.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version