Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Louisiana indfører kryptovaluta som betalingsmiddel for statslige tjenester

Louisiana kündigt Krypto-Zahlungsoptionen für staatliche Dienstleistungen an

Den amerikanske delstat Louisiana har annonceret, at beboere nu kan bruge Bitcoin, Bitcoin Lightning og USD Coin til at betale for statslige tjenester gennem private, sikre krypto-wallets.

Borgerne i Louisiana har nu mulighed for at betale for statslige tjenester fra deres private, sikre krypto-wallets. De accepterede kryptokurver inkluderer Bitcoin, Bitcoin Lightning og USD Coin. Den første kryptokurverbetaling blev foretaget til Louisiana Department of Wildlife and Fisheries.

For at lette disse betalinger konverterer en tjeneste indgående kryptokurvetransaktioner til amerikanske dollars, hvilket sikrer, at staten ikke håndterer kryptokurver direkte. Dette beskytter staten mod volatiliteten, der kan være forbundet med kryptokurver og fremmer indførelsen af ​​ny teknologi i statens infrastruktur.

Louisianas samarbejde med Bead Pay og lokale partnere sikrer, at systemet fungerer gnidningsløst.

Denne integration af kryptokurver i statslige myndigheder er resultatet af et samarbejde mellem Louisiana, Bead Pay og lokale integrationspartnere.

Initiativet kommer efter Louisiana State Representative Mark Wrights arbejde med digitale aktiver. Wright ser positivt på Louisianas rolle i at være førende inden for digital betaling.

Madison Sheahan, sekretær for Louisiana Department of Wildlife and Fisheries, understreger fordelene ved denne ændring og fokuserer på den forbedrede serviceoplevelse for sportsfolk, der interagerer med afdelingen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version