AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Marathon Digital’s Q3 Report viser stigning i Bitcoin-produktion og priser, der styrker de finansielle resultater

Marathon Digital Holdings: Stærk Finansiel Præstation i Tredje Kvartal

Marathon Digital Holdings, et markant Bitcoin-mineselskab, har annonceret en bemærkelsesværdig finansiel præstation i tredje kvartal af 2023. Virksomheden rapporterede en betydelig 670% stigning i overskuddet på årsbasis, primært drevet af en næsten femdobling af Bitcoin-produktionen.

I tredje kvartal 2023 opnåede Marathon en nettokapitalindkomst på 64,1 millioner dollars, svarende til 0,35 dollar pr. udvandet aktie. Denne imponerende vending repræsenterer en betydelig forbedring sammenlignet med samme periode året før, hvor virksomheden rapporterede et nettounderskud på 72,5 millioner dollars, eller et tab på 0,62 dollars pr. aktie. Indtægterne for tredje kvartal 2023 nåede 97,8 millioner dollars, hvilket markerer en betydelig stigning fra tredje kvartal 2022, hvor indtægterne var 12,7 millioner dollars.

Marathon tilskriver sin forbedrede performance til flere nøglefaktorer, herunder en 467% stigning i Bitcoin (BTC) produktionen, der steg fra 6,7 mined BTC pr. dag i Q3 2022 til imponerende 37,9 BTC pr. dag i Q3 2023. Derudover bidrog en stigning på 32% i gennemsnitlige Bitcoin-priser til virksomhedens succes.

I løbet af tredje kvartal producerede Marathon 3.490 bitcoins, hvilket repræsenterer en betydelig stigning fra 2.926 i det foregående kvartal og kun 616 i samme kvartal året før. Virksomheden rapporterede gevinster på 31,7 millioner dollars fra digitale aktiver, hvor 66% af de genererede bitcoins det sidste kvartal blev solgt for at dække driftsomkostninger.

Desuden så Marathon en bemærkelsesværdig stigning på 403% i deres hashrate i samme tidsperiode og fremhævede også en forbedret oppetid, idet den gennemsnitlige operationelle hashrate i USA steg med 18% fra det foregående kvartal til 14,2 exahashes.

Endvidere meddelte Marathon, at deres nye facilitet i Garden City begyndte energioperationer sidste uge og forventes at være fuldt operationel senere på måneden. Virksomheden forbereder sig også på at starte energioperationer på deres første joint venture og deres første internationale placering i De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

Top  VERTU præsenterer METAVERTU2: En sikker og luksuriøs Web3 smartphone med AI-funktioner

Marathons administrerende direktør og formand, Fred Thiel, sagde, at den “betydelige fremskridt” har hjulpet med at styrke virksomhedens balanceark før Bitcoin-halveringsbegivenhed, der er planlagt til april 2024. Dette inkluderer en udveksling af note på 417 millioner dollars gennemført i september, hvilket reducerede langfristet gæld med 56%.

Thiel bemærkede: “For første gang i to år oversteg vores samlede kontanter og Bitcoin-beholdninger vores gæld ved kvartalets afslutning.”

Yderligere ser Marathon frem til at nå en hashrate på 26 exahashes inden udgangen af 2023, med planer om at øge hashraten med cirka 30% i 2024 efter lanceringen af deres 27 megawatt hydrodrevne minedsventure i Paraguay, der blev annonceret den 8. november.

Et webcast og konferenceopkald om Marathon Digital Holdings Q3 2023-udbytte blev afholdt den 8. november 2023 kl. 16:30 østlig tid. Webcasten vil være tilgængelig til genafspilning via investorrelationerne på virksomhedens hjemmeside.

Trods den positive resultatrapport oplevede Marathon Digital (MARA) aktien et fald på 6,9% i den normale handelssession onsdag. Dog steg aktierne beskedent med 0,8% i eftermarkedet. Det er værd at bemærke, at MARA aktien har set en imponerende vækst og er steget næsten 140% i år, hvilket overgår den 73% stigning i Bitcoin (BTC) priserne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button