Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Markedsfluktuation: Aktier stiger mens dollarkursen svækkes før helligdagen

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

I en tid med store økonomiske omskifteligheder, har Bitcoin (BTC) oplevet en mindre nedgang og handles nu til en værdi af 43.623 dollars med en 0,83% nedgang i løbet af lørdagen. Denne ændring i Bitcoins pris sammenfalder med en stigning i aktierne og et fald i dollarens værdi, da den lange helligdag nærmer sig.

Samtidig har en dommer i en afgørende retssag beordret Craig Wright til at betale over 1 million dollars som følge af ny dokumentation vedrørende den gådefulde identitet af Satoshi Nakamoto, den pseudonyme skaberen af Bitcoin.

I parallelle udviklinger, mens møder med SEC fortsætter, har Hashdex udvalgt BitGo som opbevarer for deres ventede Bitcoin ETF, hvilket angiver yderligere institutionelle bevægelser i Bitcoin-økosystemet.

## Markedsudsving: Aktier stiger mens dollar svækkes før helligdag

Globale aktieindeks steg primært fredag, mens den amerikanske dollar faldt til det laveste niveau i næsten fem måneder, drevet af svagere end forventede amerikanske inflationsdata.

Handelsministeriet rapporterede, at priserne i USA faldt i november, hvilket markerede det første fald i over 3,5 år og bragte den årlige inflationsrate under 3%.

Dette har skabt investoroptimisme, da dataene antydede et potentiale for en reduktion af den føderale rente i det kommende år.

S&P 500 nærmede sig sit all-time high, hvilket signalerede en forlænget husmarkedstendens. Mens Dow Jones oplevede et lille dyk, registrerede både Nasdaq og S&P 500 gevinster for syvende uge i træk.

Dollarindekset faldt til 101.7, hvilket afspejler et fald på 2% fra det foregående år. I kryptomarkedet oplevede Bitcoin et mindre fald til 43.623 dollars, lidt under dens otte måneders højdepunkt, påvirket af bredere markedsudviklinger og dollarens fald.

## Craig Wright beordret til at betale 1M$ i forbindelse med bevis for Satoshi’s identitet

Den igangværende retssag vedrørende Craig Wright og udviklerne af Bitcoin Core, kombineret med ny bevisførelse, skaber tumult på Bitcoin-markedet.

Udsættelsen af Wrights retssag til den 5. februar 2024 og dommerens beslutning om at tillade yderligere beviser, er blevet mødt med investorbegejstring og optimisme.

Især betragtes Wrights ordre om at betale over 1 million dollars i juridiske gebyrer som en betydelig udvikling. Denne retssag overvåges tæt for potentielle afsløringer om Bitcoins oprindelse og ejerskab, hvilket får mange til at forvente en positiv påvirkning på Bitcoins markedsværdi.

Investorer ser disse udviklinger som bullsignaler, hvilket bidrager til en mere optimistisk prognose for Bitcoins priser.

## BitGo Navngivet som Opbevarer i Ongoing Bitcoin ETF Efforts

I et vigtigt skridt har Hashdex opdateret deres Bitcoin-børsnoterede fond (ETF) forslag og navngivet BitGo som opbevarer for den tidligere kaldet Bitcoin Futures ETF. Denne beslutning sætter BitGo foran andre kandidater som Coinbase og Gemini.

SEC’s nylige møder med store branchespillere, herunder BlackRock og Fidelity, har sat en deadline den 29. december for at færdiggøre ETF-forslag, hvilket antyder en mulig godkendelse af spot Bitcoin ETF’er.

Forventningerne omkring SEC’s beslutning, især med deadline for Ark 21Shares sat til den 10. januar 2024, skaber høje forventninger.

Denne positive bevægelse på ETF-landskabet forventes at afspejle positivt på Bitcoins markedsoptegnelser, hvilket tilføjer til den bullish stemning i kryptorummet.

## Bitcoin Price Prediction

## Top 15 Cryptocurrencies to Watch in 2023

Hold dig opdateret med den digitale verden af finansielle aktiver ved at udforske vores udvalg af de 15 bedste alternative kryptovalutaer og ICO-projekter at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet udvalgt af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews og sikrer ekspert rådgivning og kritiske indsigter til dine kryptovalutainvesteringer.

Benyt denne mulighed for at opdage potentialet i disse digitale aktiver og hold dig informeret.

*Disclaimer: Kryptovalutaprojekter, der anbefales i denne artikel, udgør ikke den finansielle rådgivning fra forfatteren eller udgivelsen – kryptovalutaer er meget volatile investeringer med betydelig risiko, sørg altid for at lave din egen research.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version