AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Massiv interesse i traditionelle investeringsfonde med krypto – nåede 1 mia. dollar

Total indstrømninger i traditionelle investeringsfonde støttet af kryptovaluta har endelig passeret 1 mia. dollars for året, efter at investorerne i sidste uge flokkedes om Bitcoin.

I løbet af ugen registrerede krypto-investeringsfonde indstrømninger på 293 mio. dollars, hvilket bringer årets indstrømninger op på imponerende 1,14 mia. dollars ifølge de seneste data fra crypto research og investeringsfirmaet CoinShares.

De massive årlige indstrømninger har fulgt jævnligt stigende krypto-priser i år, hvor Bitcoin i øjeblikket handles til 36.410 dollars, en stigning på omkring 120% fra 16.500 dollars i starten af året.

Bitcoin fører an

Som sædvanligt er Bitcoin den førende digitale aktiv, som investorer søger eksponering for, med 240 mio. dollars, der alene går til Bitcoin-støttede fonde i løbet af ugen.

År til dato har Bitcoin-fonde nu set indstrømninger på 1,08 mia. dollars.

Samtidig oplevede short-Bitcoin fonde – fonde der stiger i værdi, når Bitcoins pris falder – en udstrømning på 7 mio. dollars, en indikation på bullish sentiment blandt investorer over for den førende kryptovaluta.

Bemærkelsesværdigt sagde CoinShares også, at næsten 20% af handelsvolumen på såkaldte “betrougede børser” nu udgøres af handel med forskellige børshandlede produkter (ETP’er).

“Dette er sjældent sket og antyder, at ETP-investorer nu deltager meget mere i denne opgang sammenlignet med 2020/21,” skrev firmaet.

Ether-fonde ser store indstrømninger

Mens Bitcoin står i en klasse for sig selv, så Ethereum’s native token Ether (ETH)-fonde også stærke indstrømninger sidste uge på i alt 49 mio. dollars.

Ifølge CoinShares har de sidste to uger betegnet “en rigtig vending i sentimentet” omkring ETH, hvilket kunne være relateret til spekulation om, at spot ETH-børshandlede fonde (ETF’er) kunne blive godkendt i USA.

Top  Amazon Prime-brugere kan få adgang til en række NFT'er

Allerede nu forventer markedets deltagere, at der på et eller andet tidspunkt mellem nu og januar 2024 vil blive godkendt en spot BTC ETF.

Blandt andre altcoin-fonde skilte dem støttet af Solana’s SOL-token sig ud med 12,4 mio. dollars i indstrømninger ifølge CoinShares’ data.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button