AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Michael Saylor’s Bitcoin Bet: MicroStrategy’s Unrealized Profits Reach $1.2 Billion

Prisen på Bitcoin er steget markant de seneste uger, hvilket har skubbet værdien af MicroStrategys Bitcoin-beholdning over 5,8 milliarder dollar. Optrækket har resulteret i mere end 1,2 milliarder dollar i ikke-realiseret profit for virksomheden og dens administrerende direktør Michael Saylor.

MicroStrategy er en forretningssoftwarevirksomhed, der har investeret massivt i Bitcoin i løbet af de seneste år. Ifølge seneste data fra Bitcoin Treasuries sidder virksomheden på mere end 158.000 Bitcoins, som er erhvervet til en samlet kostpris på 4,6 milliarder dollar. Med prisen på Bitcoin overstigende 37.000 dollar tid denne uge, står værdien af disse beholdninger nu på cirka 5,88 milliarder dollar.

Dette betyder, at virksomheden har Realiseret en profit på mere end 1,2 milliarder dollar på sin Bitcoin-investering. Urealiseret profit henviser til gevinster på investeringer, der endnu ikke er solgt eller hævet. I takt med at værdien af MicroStrategys Bitcoin-beholdning fortsætter med at stige, stiger deres urealiserede profit også.

MicroStrategys Bitcoin-position er mere end 10 gange større end noget andet offentligt selskab. Den næststørste institutionelle indehaver, Marathon Digital, har 13.726 Bitcoins til en værdi af cirka 500 millioner dollar ved nuværende priser, hvilket fremhæver skalaen og succesen af MicroStrategy og Michael Saylors Bitcoin-satsning.

I september, forud for Bitcoins seneste opstigning, købte MicroStrategy yderligere 5.445 Bitcoins for 150 millioner dollar til en gennemsnitlig pris på 27.053 dollar pr. Bitcoin. Købet gjorde det muligt for firmaet at kapitalisere på lavere priser og øge sine beholdninger før den seneste opadgående prisbevægelse.

MicroStrategys administrerende direktør Michael Saylor har været en af de mest vokale fortalere for Bitcoin blandt prominente erhvervsledere. Han har konsekvent promoveret kryptovalutaen og offentligt støttet dens langsigtede vedtagelse.

Top  Kommer den nye regulering af kryptomarkedet til at genoplive EU's position?

Under Saylors ledelse har MicroStrategy gradvist opbygget sin Bitcoin-position over tid ved at bruge virksomhedens midler samt provenuet fra obligationsudstedelser. Firmaet vedtog Bitcoin som sin primære kassebeholdning tilbage i 2020 og har fortsat med at investere trods volatilitet.

Bitcoin har set et opsving de seneste uger, delvist på grund af voksende optimisme omkring en godkendt Bitcoin-børsfond (ETF) i USA. Mange eksperter mener, at godkendelsen af en Bitcoin ETF ville fremme større Wall Street-investeringer i kryptovalutaen og skubbe priserne højere. Der er i øjeblikket flere forslag foran U.S. Securities and Exchange Commission (SEC).

Onsdag blev det rapporteret af CoinDesk, at SEC er i diskussioner med Grayscale om potentialet for at konvertere sin populære Bitcoin-tillid til en ETF. Mens regulatoren tidligere har afvist ansøgninger, antyder de seneste udviklinger, at en godkendelse måske nu er på vej.

Udsigten til en potentiel godkendelse af Bitcoin-spot-ETF’er, sammen med Bitcoins begrænsede udbud og voksende vedtagelse, har ført til bullish stemning og løftede priser væk fra deres 2022-lave. Som et resultat sidder MicroStrategy og Michael Saylor nu på massive Bitcoin-gevinster, som måske vil få andre virksomheder til at bemærke i de kommende måneder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button