Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Mollars: Hvorfor SHIB-investorer ser potentiale i dette nye ICO-projekt

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

Mollars: Den Nye Investeringsmulighed, der Interesserer Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC) og Tether (USDT)

Holders af verdens næststørste memecoin efter markedsværdi, Shiba Inu (SHIB), begynder at investere i en helt ny ICO, der intet har med deres innovative ecosystem at gøre.

Mollars, et nyt kryptoprojekt designet til at spare brugere for de omkostninger, der er forbundet med cross-chain Bitcoin-transaktioner, er opstået som en potentiel investeringsmulighed med høj ROI for Ethereum Blockchain. I øjeblikket på forsalg estimerer en nylig CoinmarketCap-rapport, at der er potentielle høje afkast på op til +9.500.000% over ~10 år, hvis den følger den samme bane som sin rival, Bitcoin.

Det første investeringsrunde har klaret sig bemærkelsesværdigt godt efter sin debut for et par uger siden. Siden den 16. december har Mollars’ forsalg samlet næsten 150.000 tokens solgt, og balancen er vokset med over 20.000% i løbet af den tid.

Overordnet set har den nye profitable mulighed tiltrukket opmærksomheden fra mange kryptohandlere i dagens kryptofællesskab, lige fra nybegyndere til de større spillere. Især Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC) og Tether (USDT) har vist stor interesse i det nye “Bitcoin Killer” -projekt.

Mollars Forsalg: Hvad man skal vide

Mollars’ ICO forsyner investorer med en af de mest lovende muligheder i 2024. På nuværende tidspunkt, i dens første runde, kan investorer købe $MOLLARS for kun $0,30 [cent]. Dog har de, der ønsker at erhverve tokenet til denne lave pris, kun begrænset tid. På grund af den sammensatte vækst i salget i de seneste timer, forventes det, at Mollar’s første finansieringsrunde afsluttes i dag eller i morgen.

Rapporter fra for blot nogle få dage siden antog, at det ville tage endnu en uge, indtil eksplosionen i dag. Dette vidner om, hvor hurtigt det alternative initial coin offering, som er relateret til en nødvendig løsning for millioner, har haft succes i 2024.

Efter at første runde af ICO er afsluttet, vil priserne stige fra $0,30 til $0,40 per token.

Generelt set, hvis det maksimale antal på 4 millioner tokens sælges før den 24. maj, vil $MOLLARS blive lanceret på sin første kryptobørs tidligt. Ifølge de officielle whitepapers, vil den blive lanceret på en CEX til en værdi af $0,62. Det betyder, at personer, der køber tokenet i dag, potentielt set kunne få en afkast på deres investering på over 100%, når valutaen lanceres om nogle måneder.

Mollars Som Værdilager

Mollars ($MOLLARS) tilbyder en løsning for Ethereum Blockchain og andre blockchain-brugere, der lider under dyre cross-chain-transaktioner for at købe $BTC. Traditionelt set plejer investorer på markedet at lagre deres ubenyttede midler i Bitcoin for at beskytte en valuta mod kryds-markeds-tab i forhold til dollaren.

Desværre medfører dette transaktionsgebyrer. Nylige rapporter indikerer, at BTC-gasgebyrer nu er dyrere end på enhver anden blockchain.

Af denne grund opstod Mollars ($MOLLARS) som et SoV-token for Ethereum Blockchain-økosystemet. Med sin begrænsede forsyning på 10 millioner tokens, præsenterer Mollars en overbevisende sag for investorer, der søger en deflationær aktiv som dem, der går ind i $BTC.

En betydelig del af Mollars-tokenets samlede forsyning, der svarer til 4 millioner tokens, tilbydes allerede i forsalget. Denne begrænsede tilgængelighed og den voksende interesse for tokenet forventes at være en katalysator for at drive dets værdi op over tid.

Én af de centrale egenskaber ved en værdilager er potentialet til at være deflationær. Når efterspørgslen efter Mollars stiger, og med en begrænset forsyning, kunne tokenet potentielt blive deflationært. Det betyder, at værdien af Mollars kunne stige over tid på grund af vækst i adoption, hvilket gør det til en attraktiv investering for dem, der søger at bevare deres formue på lang sigt.

Kærligheden ved Mollars

Ifølge blockchain-data er $SHIB-holdere ansvarlige for en betydelig del af købene i forsalget frem til søndag den 7. januar.

For Shiba Inu-fællesskabet kunne Mollars faktisk spille en betydelig rolle som et værdilager (SoV) for investorer, især med hensyn til forbindelsen mellem Shibarium og Ethereum.

Shibarium, som en Layer 2-løsning bygget på Ethereum-netværket, er designet til at tilbyde hurtigere og billigere transaktioner for SHIB-investorer. Ikke desto mindre kan SHIB-investorer stadig støde på udfordringer relateret til volatilitet, regulativt pres og markedsudsving.

Som en ERC-20-token er Mollars designet til at fungere som et værdilager. Dens begrænsede forsyning på 10 millioner tokens og lave udstedelsesrate kunne potentielt gøre den deflationær over tid, hvilket er en central egenskab ved et værdilager.

For Shiba Inu-investorer betyder det, at de potentielt set kunne bruge Mollars til at sikre sig mod volatiliteten af SHIB og andre kryptokurver. Ved at diversificere deres portefølje for at inkludere Mollars, kunne Shiba Inu-investorer potentielt beskytte deres aktiver mod markedsudsving, samtidig med at de stadig kan deltage i den potentielle opadgående bevægelse på kryptomarkedet.

Derudover kan det faktum, at Mollars opererer på Ethereum-netværket, ligesom Shibarium, gøre det nemmere for SHIB-investorer at inkorporere Mollars i deres investeringsstrategi uden at skulle betale store gebyrer for at overføre deres aktiver til Bitcoin. De kan potentielt flytte deres aktiver mellem SHIB, Shibarium og Mollars relativt nemt takket være disse platformes interoperabilitet.

Sidst men ikke mindst er den mest simple grund naturligvis profittene. Shiba Inu (SHIB) handlende har tabt penge i næsten 2 år nu. Mollars præsenterer den første mulighed i de sidste 2 år for at tjene så massive profitter, der kan udligne forskellen mellem røde og grønne tal i SHIB-holdernes porteføljer.

Potentialet i +9.500.000% Afkast Efter ICO — Langsigtet Beholdning

Da initial coin offering [ICO] af Mollars er ved at slutte, retter investorerne deres opmærksomhed mod tokenets vækstpotentiale efter ICO. Med sin begrænsede forsyning, potentielle deflationære natur og rolle som et værdilager på Ethereum Blockchain præsenterer den nye mønt en overbevisende sag for betydeligt vækstpotentiale.

Tegning af paralleler med vækstbanen for Bitcoin er potentialet for Mollars’ vækst betydeligt. BTC, som også fungerer som en værdilager med en begrænset forsyning, har oplevet eksponentiel vækst siden sin begyndelse. Hvis Mollars følger en lignende sti, kunne væksten være bemærkelsesværdig.

Faktisk kunne vækstpotentialet nå så højt som 9.500.000%. Dette tal er baseret på antagelsen om, at Mollars vil følge en lignende vækstbane som Bitcoin.

Med sin forsyning, der er endnu mere begrænset end verdens største valuta, er det ikke urealistisk at forvente en lignende præstation gennem årene.

Disclaimer: Den ovenstående tekst er en annoncerende artikel, der ikke er en del af det redaktionelle indhold på Cryptonews.com.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version