Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Mysteriet om den forbandede Bitcoin-kunst: En kryptisk besked åbner for spekulationer

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

En cryptic besked er for nylig dukket op på Bitcoin (BTC) blockchain, hvilket har efterladt krypto-samfundet nysgerrigt.

Beskeden, fundet inden for Ordinals inscription 55,365,041, har antændt fantasien hos Bitcoin-entusiaster. Mange er ivrige efter at dechifrere dens gådefulde betydning og spekulere på muligheden for et nyt og spændende Ordinals kunstprojekt. Beskeden lyder: “10.000 sats, side om side. Et enkelt UTXO, uberørt inde. Født sammen, forbandet i hjertet. Bygget med kode, Bitcoin Kunst”.

Accompagnying denne kryptiske tekst er en række tal, 391481082118 – 391481092117.

BREAKING: En mystisk besked blev lige indgraveret på en usædvanlig Sat, som ser ud til at have on-chain forbindelser til en endnu ikke afsløret 10K-samling indgraveret 1 time før jubilæet
Besked →
Forældrer →
Børn →
— Ord.io (@ord_io) January 15, 2024.

### Hvad Betyder Beskeden?

For at forstå den kryptiske besked fuldt ud, er vi nødt til at dykke ned i detaljerne i kryptovalutaverdenen.

I kryptoverdenen står “UTXO” for Unspent Transaction Output, og henviser til det tilbageværende beløb af en bestemt kryptovaluta, såsom Bitcoin, efter en transaktion er foretaget.

Disse uforbrugte midler kan efterfølgende bruges i nye transaktioner og danner grundlag for det bredere blockchain-økosystem.

Den kryptiske besked har fået Ordinals-samfundet til at undre sig og mange spekulerer på, om den kunne antyde et potentiel Ordinals kunstprojekt eller en NFT-profilbilled (PFP)-samling.

Det er værd at bemærke, at talrige NFT-projekter har 10.000 unikke billeder eller aktiver, hvilket gør denne tolkning til en sandsynlig teori.

Dog kan Bitcoin-entusiaster kun engagere sig i spekulativ detektivarbejde, mens de leder efter spor, inden en officiel afsløring finder sted.

### Ikke Mange Detaljer i Ordinals Indskriften

Leonidas, en pseudonym NFT-historiker og Ordinals-samler, hævdede, at de “ikke rigtig gav os mange oplysninger om, hvad samlingen faktisk er.”

Den gentagne natur af indskriften, ligesom det berømte “Al arbejde og ingen leg gør Jack til en kedelig dreng” budskab fra den klassiske film “Shining”, intensiverer yderligere mysteriet.

Frasen “Født sammen, forbandet i hjertet” kunne hentyde til indskriftens tilknytning til en “forbandet” forældre Ordinal.

Et hurtigt søgning på Ordiscan afslører en forbindelse til en anden indskrift, -471.460, der viser et billede af et tårn eller en obelisk.

Selvom udtrykket “Forbandet Ordinals” måske leder tankerne hen på en gyserfilm, refererer det faktisk til Ordinals, der oprindeligt blev overset af Ord-indexeren, hvilket resulterede i deres fravær fra tegnebøger og markedspladser.

Disse forbandet indskrifter, ligesom tårnbilledet, fik tildelt negative tal, indtil problemet blev løst.

“Den oprindelige version af Ordinals indexeren fangede dem ikke; de nyere versioner gør det,” forklarede Leonidas og præciserede, at tildeling af disse indskrifter negative tal var løsningen.

### Andre Indskrifter forbundet med Mysteriet

Interessant nok havde den såkaldte “forbandede ordinal” forbindelser til en anden forældreindskrift, 53,383,387, der viste en hvid dør under en sort bue.

“Vi havde lige jubilæumsopgraderingen for en uge siden, der ‘velsignede’ de grænsetilfælde, der forårsager forbandede indskrifter. Så nu får alle nye indskrifter, der er oprettet på mærkelige måder, tildelt et normalt positivt tal og er ikke forbandet.”

Denne opdatering efterlader dog de tidligere forbandede indskrifter for evigt markeret med negative tal, hvilket effektivt låser en forsyning på ca. 470.000 forbandede indskrifter.

Siden lanceringen af Ordinals-protokollen i januar det foregående år, er der ifølge et Dune-datadashboard blevet præget over 55 millioner elementer på Bitcoin blockchain.

Disse elementer omfatter et bredt udvalg af indhold, fra en klon af det klassiske førstepersons skydespil Doom til en Super Nintendo Entertainment System (SNES) emulator.

Derudover har kunstnere og samlere anvendt Ordinals til at indskrive kunstværker og PFP-samlinger på blockchain, mens de etablerer en standard for implementering af fungible tokens på Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version