AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

NFT-Mani: Den spekulative værdi af digitale sten når over $100.000 i salg

Artiklen handler om genopblussen af ikke-fungible tokens (NFT’er) på baggrund af to separate højprofilerede salg af EtherRock NFT’er og Bitcoin Rock Ordinals til over $100.000 hver. Salgene kommer i kølvandet på en genopstået kryptomarked, hvor Bitcoin rallyer forbi $37.000 for første gang siden maj 2022, og Ethereum stiger over $2.100 på fornyet optimisme.

NFT’erne er tilbage i rampelyset denne uge efter et stort salg af EtherRock NFT #95 fra den populære samling, der blev solgt for 100 ETH, og en Bitcoin Rock Ordinal NFT solgt for 2,99 BTC. Selvom hverken EtherRock- eller Bitcoin Rock Ordinals-kollektionerne har nogen særlige fordele eller brug ud over NFT’erne selv, har disse tilsyneladende grundlæggende billeder af sten akkumuleret enorm spekulativ værdi.

Salgene har splittet reaktionerne på de sociale medier. Nogle ser det som en velkommen tilbagevenden til sidste års højdepunkt på markedet, mens andre ser det som en påmindelse om den overentusiastiske og “absurde” adfærd, der til sidst førte til krypto-krakket.

EtherRock #95’s store salg på over $200.000 denne uge minder om det massive NFT-bullrun i 2021. På højdepunktet sidste november blev en EtherRock solgt for $1,3 millioner, og skaberen sagde, at EtherRocks skulle vise, at værdien af kunst er en illusion.

EtherRock-fænomenet understreger især, hvordan hype og spekulation driver kryptomarkederne, og det er nu en ventespil, om krypto-rummet virkelig er klar til at vende tilbage til sin tidligere intense interesse for digitale samlerobjekter og kunst.

Hvis der begynder at ske flere salg i fem og seks-cifrede beløb, kan det dog være et tegn på, at NFT-mani er klar til en dramatisk tilbagevenden. Men foreløbig er det stadig for tidligt at erklære starten på en ny bull run.

Top  Debatten om CBDC intensiveres: USA overvejer totalt forbud mod digitale centralbankvalutaer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button