Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

NFT’er undtaget fra sydkoreansk kryptolov – Men der er undtagelser

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

NFT’er er ikke underlagt sydkoreansk kryptolov – men der er undtagelser

Sydkoreanske finansielle myndigheder har sagt, at NFT’er ikke er underlagt de samme regler som kryptoaktiver, en afgørelse der kan styrke token-udstedere og blockchain-spilfirmaer.

Ifølge News1 har Financial Services Commission (FSC), landets øverste reguleringsmyndighed, udtalt, at “efter CBDC’er” vil NFT’er også blive “udelukket fra” dens “lister over virtuelle aktiver.”

FSC har tidligere skabt separate regler for CBDC’er. Lovgivere har også skabt lovgivning, der adskiller digital fiat fra tokens som Bitcoin (BTC).

Virtual Asset User Protection Act definerer kryptoaktiver som “elektroniske symboler, der har økonomisk værdi og kan handles eller overføres elektronisk.”

Nogle hævdede, at denne formulering ikke klart angiver, om NFT’er lovligt kan betragtes som kryptoaktiver.

Tidligere nægtede spilregulatorer at udstede licenser til videospil, der bruger NFT’er.

Kritikere hævder, at dette effektivt har blokeret fremskridtene inden for blockchain-spil i nationen.

FSC hævdede imidlertid, at da NFT’er er “unikke og uerstattelige,” udgør de en “begrænset” risiko for det finansielle system.

Myndigheden fastslog, at de fleste NFT’er “primært handles af samlerårsager,” i modsætning til krypto – som den mener hovedsagelig bruges som et spekulativt redskab.

Uanset erklæringen vil ikke alle NFT-udstedere være omfattet af den nye afgørelse. Myndigheden tilføjede flere forbehold til sin afgørelse.

Den forklarede, at visse NFT’er stadig kan betragtes som “virtuelle aktiver” under visse betingelser.

Disse omfatter blandt andet NFT’er, der “udstedes i store mængder som typiske virtuelle aktiver og handles på en udskiftelig måde.”

NFT’er, der “kan bruges som betalingsmiddel for specifikke varer eller ydelser,” vil også blive klassificeret som kryptoaktiver.

Derudover har FSC også fastslået, at banker, der holder krypto-børsbrugeres fiat, skal betale renter af indskud.

Tidligere krævede Virtual Asset User Protection Act, at virksomheder inden for virtuelle aktiver skulle adskille brugernes indskud fra deres egne aktiver og bruge værdiafgivende tjenester.

Men det nye dekret kræver, at børser skal bruge banker som vogtere. Og det dikterer, at banker skal betale renter af fiat-indskud.

FSC fortalte desuden krypto-virksomheder, at de “skal opbevare mere end 80% af deres aktiver i kolde tegnebøger.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version