Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nonco hæver over $10 million i frøfinansiering og sigter mod at erobre det latinamerikanske marked

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Nonco hæver over $10 million i frøfinansiering

Digital formueforvaltningsfirma, Nonco, har hævet over 10 millioner dollars i frøfinansiering ifølge en ny erklæring fra selskabet.

“The leading brokerage firm for digital assets”

”Vores ambition er at blive det førende formueforvaltningsfirma for digitale aktiver, og vi har til hensigt at opnå dette ved at etablere en ny standard, der prioriterer teknologi og service, samtidig med at vi sikrer institutionel risikostyring og overholdelse af regler,” udtaler Nonco CEO Fernando Martinez.

Runden blev ledet af den tidligere amerikanske valutakommissær og nuværende rådgiver hos Valor Capital Group, Brian Brooks, og Web3-venturekapitalinvesteringsselskabet, Hack VC.

”Vi er glade for at annoncere vores investering i @nonco_otc i deres frøfinansieringsrunde,” lød en post fra Hack VC. ”Noncos mål er at blive det førende formueforvaltningsfirma for digitale aktiver, og vi er begejstrede for at være partner med dem på deres rejse.”

Libra Capital Ventures, Morgan Creek Digital, Bastion Trading, Lvna Capital og andre er blandt en række kryptorelaterede virksomheder, der deltog i investeringsrunden.

En lukrativ latinamerikansk marked

Stiftet i år er Nonco en spinoff af det Hongkong-baserede digitale aktivplatform, OSL, og har kontorer i London, Miami, Mexico City og São Paulo.

Latinamerika viser sig at være et lukrativt marked for kryptobranchen. Kryptoanalysefirmaet Chainalysis hævder, at ”græsrodsniveauets adoption er stærk” i regionen, hvor Brasilien, Argentina og Mexico rangerer i top 20 på organisationens globale kryptoadoptationsindeks.

”Kryptovaluta er blevet en vigtig del af hverdagen i mange lande i regionen, især dem der står over for valutadevaluering,” lyder det i en rapport fra Chainalysis.

Nyhed om Noncos kapitalindsamling falder sammen med El Salvadors “Freedom Visa”-meddelelse, hvor det latinamerikanske land vil udstede visa til dem, der investerer 1 million dollars i Tether og Bitcoin. Ansøgningen selv koster 999 dollars i USDT og BTC og er begrænset til højst 1000 personer.

Tidligere blev El Salvador det første land til at legalisere Bitcoin som lovligt betalingsmiddel.
En kommende formueforvaltningsvirksomhed og et fremvoksende marked

Derudover forventer det digitale formueforvaltningsfirma en stigende interesse fra USA i deres voksende forretning.

Ifølge Chainalysis udgør det nordamerikanske kryptomarked næsten en fjerdedel af al global transaktionsaktivitet, hvor flertallet af procentdelen kommer fra USA.

Med en samlet omsætning på over 6 milliarder dollars siden april kunne statistikken vise sig at være endnu mere lovende for den kommende digitale formueforvaltningsvirksomhed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version