Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ny krypto-børs X10 lanceret af tidligere Revolut-medarbejdere.

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Former Revolut medarbejdere lancerer X10 Exchange

En ny kryptovalutabørs ved navn X10 er blevet lanceret af tidligere medarbejdere fra Revolut og har samlet 6,5 millioner dollars i sin første finansieringsrunde.

Platformen sigter mod at udfylde et hul på markedet, som tidligere blev besat af FTX, børsen grundlagt af Sam Bankman-Fried, der i øjeblikket er fængslet, ifølge en rapport fra Sifted.

Tioga Capital ledede finansieringsrunden, med deltagelse fra Semantic Ventures, Cherry Ventures, Starkware og Cyber Fund.

X10 blev grundlagt af Ruslan Fakhrutdinov, den tidligere chef for kryptooperationer hos Revolut, Dmitrii Krasovskikh, den tidligere tekniske leder, og Stefano Franz, den tidligere ledende kryptoingeniør.

## X10 er en “Selvbevarende” Kryptovalutabørs

X10 adskiller sig som en “selvbevarende” kryptovalutabørs, der balancerer mellem centraliserede og decentraliserede systemer.

Mens de tidlige dage med Bitcoin understregede decentralisering, har kryptoindustrien set fremkomsten af centraliserede platforme som Coinbase, Kraken og Binance.

Disse platforme tilbyder bekvemmelighed og brugervenlighed, men kræver, at brugerne betror deres midler til en central myndighed.

Decentraliserede børser, som UniSwap, giver brugerne mulighed for at handle uden at skulle stole på en central myndighed, hvilket giver forbedret sikkerhed og kontrol over aktiver.

X10 sigter mod at kombinere de bedste aspekter af begge modeller ved at lade brugerne opbevare deres kryptovaluta i deres egne tegnebøger, samtidig med at de udfører handler gennem et centraliseret system for en mere gnidningsløs brugeroplevelse.

## X10’s lancering kommer i lyset af markedsopsving

Lanceringen af X10 falder sammen med genoplivningen af kryptomarkedet.

Fakhrutdinov anerkender de gunstige markedsforhold og udtrykker taknemmelighed for at lancere i en opadgående periode.

Den sikrede finansiering vil blive brugt til at udvikle kryptohandelsplatformen yderligere, herunder skabelsen af en mobilapp.

Den nylige godkendelse af elleve Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) af US Securities and Exchange Commission (SEC) har ført yderligere optimisme til industrien.

Centraliserede kryptobørser (CEX’er) som Binance har oplevet en stor stigning i handelsvolumen mellem oktober 2023 og marts 2024 ifølge Bybits 2024 Institutional Industry Report, der blev offentliggjort den 18. april.

OKX så en 278% stigning i 30-dages volumen siden oktober, efterfulgt tæt af Binance, der så en 239% stigning.

Bybit-børsen har også demonstreret imponerende vækst, idet den har tilføjet 264% til sine handelsvolumener i samme periode.

Disse børser har overgået branchens gennemsnitlige vækstrate på 255%, som bekræftet af en talsmand for Bybit.

Den amerikansk-baserede børs Coinbase har også oplevet vækst, dog lidt bagud med en stigning på 193% i handelsvolumen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version