Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nye shitcoins på Ethereum blockchain pumper med 750%, 150% og 240%: Sådan er markedet for high-risk low-cap tokens lige nu

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Bitcoin konsoliderer sig over $35.000 ved ugens start, mens handlende evaluerer de seneste svage amerikanske makroøkonomiske udviklinger. Svage jobtal og produktion PMI-data samt Federal Reserve-chef Jerome Powells forsøg på at overbevise markedet om mulige rentestigninger kunne muligvis drive BTC-prisen op. Sidste uge så en stærk stigning i amerikanske aktie- og obligationspriser, mens dollaren svækkedes, hvilket normalt støtter BTC-prisen.

Selvom profitoptagelse efter Bitcoins massive stigning i oktober foreløbigt ser ud til at bremse stigningen, klarer forskellige store altcoins sig godt, hvilket tyder på, at sentimentet på det bredere kryptomarked stadig er optimistisk.

XRP er steget omkring 16% på to dage og er tilbage over $0,70, det højeste niveau siden slutningen af juli, og det kan muligvis teste årlige toppe i $0,90’erne efter en anden juridisk sejr for SEC i deres sag mod XRP-udsteder Ripple Labs.

Ifølge Stuart Alderoty, Chief Legal Officer hos Ripple Labs, fastslog 2d Circuit i SEC mod Govil-sagen, at SEC ikke kan kræve en straffende afkastning uden først at bevise, at “investorerne” led faktisk økonomisk skade.

Dogecoin, Chainlink, Avalanche, Litecoin, Shiba Inu og BNB klarer sig også alle godt med stigninger på 4-5% inden for de seneste 24 timer ifølge CoinMarketCap.

Mens sentimentet på de store kryptomarkeder er stærkt ved ugens start, fortsætter handlende med at lede efter muligheder på det meget illikvide shitcoin/meme coin-marked i håb om hurtige gevinstmuligheder.

Her er nogle af de bedst præsterende lavkapitaliserede shitcoins på Ethereum blockchain ifølge DEXTools.

IO ($IO)

En shitcoin ved navn IO ($IO), der blev lanceret i søndags, er steget med hele 750% inden for de seneste 24 timer med et handelsvolumen på imponerende $11,5 millioner ifølge DEXTools. Shitcoinens markedsværdi var sidst omkring $1,8 millioner, og token har fået næsten 1.300 holdere og over $440.000 i låst likviditet. Tokenens smart kontrakt ser ikke ud til at have nogen bekymrende aspekter i forhold til dens token kontrakt, og kombineret med den låste likviditet tyder det på, at det er usandsynligt, at det er en scam eller en rug pull. Investorer bør dog altid være forsigtige, når de investerer i højrisiko lavkapitaliserede shitcoins.

MetaBlox (MBX)

Krypto gamingtoken MetaBlox (MBX) er steget de seneste dage og er sidste oppe med omkring 150% i løbet af de sidste 24 timer med mere end $500.000 i handelsvolumen ifølge DEXTools. Shitcoinens markedsværdi var sidst omkring $1,07 millioner, med låst likviditet på omkring $120.000 og næsten 600 holdere. Shitcoinen har en betydelig 5,5% købs- og salgsafgift, så handlende bør have dette i tankerne, når de overvejer at investere, og de bør være opmærksomme på, at denne afgift kan ændres ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit. Investorer bør derfor være opmærksomme på, at de kan miste alt, hvis udstederen hæver salgsafgiften til 100%.

BoxBet (BXBT)

Telegram sportsbettingtoken BoxBet (BXBT) er netop steget til nye all-time highs og er steget 240% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools med $317.000 i handelsvolumen. BXBT’s markedsværdi var sidst omkring $1,2 millioner, med næsten 500 holdere og over $200.000 i låst likviditet. Det er værd at bemærke, at token har en betydelig 5% købs- og salgsafgift samt nogle bekymrende aspekter med hensyn til dens token kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit, herunder muligheden for at ændre afgiften, pause overførsler, blacklistede tegnebøger og mere.

Crypto-alternativer at overveje

Shitcoins kan tilbyde enorme potentielle afkast, men de medfører også en stor risiko. For dem, der søger bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, kan en alternativ high-risk, high-reward investeringsstrategi være at deltage i crypto presales. Dette er, hvor investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med finansieringen af deres udvikling. Disse tokens bliver næsten altid solgt billigt, og der er en lang historie med presales, der giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer. Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform. Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko-/reward-forholdet for deres presale-investering meget godt. Holdet bag Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorer. Her er en liste over 15 af, hvad projektet betragter som de bedste crypto presales i 2023.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version