Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nyt Bitcoin-udviklingsplatform rejser over $4 mio i finansieringsrunde

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Bitcoin Ordinals-baserede udviklingsplatform Tap Protocol har indsamlet over 4 mio. dollars i en overtegnet runde og lover mere “stor” nyheder i vente.

“Vi er glade for at meddele, at vores vellykkede fondsrejsning på 4,2 mio. dollars blev overtegnet med 13 mio. dollars,” Tweetede Tap Protocol.

Runden blev ledet af Sora Ventures med deltagelse fra Rw3, Cypher Capital, Kosmos Ventures, Oak Grove Capital, Petrock Capital, New Tribe Capital, Cogitent Ventures, Compute Ventures, MSA Novo, og Skry Labs. Den inkluderede også engelinvesteringer fra ledere hos Animoca Brands og Quantstamp.

Oak Grove kommenterede, at “Tap Protocols innovative tilgang, kombineret med Trac Systems imponerende vækst, stemmer overens med vores vision om at fremme udviklingen af blockchain-økosystemet.”

Ifølge protokollen “åbner vi med dette et nyt kapitel for yderligere udvikling og ser frem til alt nyt, der skal tilføjes til TAP og TRAC.” Det bemærkes dog også, at flere “store meddelelser” vil komme i de kommende dage og uger.

### Platform til DeFi

Det tyskbaserede selskab Trac Systems er moderselskabet til Tap Protocol. Det erklærede, at de indsamlede penge ville blive brugt til at udvikle Bitcoin-kapaciteter som en udviklerplatform, der udnytter Ordinals-systemet.

Planerne strækker sig ind i decentralt finansiering (DeFi), tokenisering og gamificering.

CEO for Trac Systems, Benny the Dev, blev citeret for at sige, at “Nu, hvor fondsrejsningen er blevet afsluttet succesfuldt, er Trac Systems godt rustet til at udvikle på toppen af Bitcoin og udnytte det som en platform for tokenisering, gamification og DeFi.”

Virksomheden har også til hensigt at udvide sine aktiviteter og ansætte dygtige udviklere til at forbedre protokollen.

Trac Systems bemærkede, at Ordinals gennem Tap Protocol allerede har gjort det muligt for en række applikationer. Disse omfatter at fractionalisere kunst på Ordinals-platformen og integrere tokensfunktioner til spilapplikationer.

I slutningen af november erklærede Tap Protocol, at “Alt går glat bag kulisserne. TAP-vedtagelse og interesse stiger allerede.”

En nylig meddelelse beskrev Tap Protocol som “det ultimative inden for fleksible metaprotokoller for Ordinals.”

Denne specifikke meddelelse afslørede Trac Systems nye hjemmeside.

Selskabet meldte desuden, at dets enterprise-supportpakker vil være tilgængelige i begyndelsen af 2024.

### Tilbage til decentralisering

Ifølge hjemmesiden har Trac til formål at muliggøre decentraliseret sporing af Ordinals metaprotokoller. Den bemærker, at de eksisterende trackere er tungt centraliserede – imod den decentrale natur af krypto, herunder Bitcoin.

Det hævder, at “Trac løser dette problem ved at levere et decentraliseret netværk, der tillader enhver at forbinde, udnytte og tjene på det.”

Dets produkter inkluderer Trac Core, Tap Protocol og Pipe.

TAP er et OrdFi-aktiverende protokol designet til at finde og spore Ordinals.

Det muliggør udvikling sikkert og tilgængeligt på Bitcoin blockchainen, udtalte moderselskabet.

Derudover har protokollen mere end 50.000 brugere om bord, ifølge hjemmesiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version