Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

OKX Officially Launches Its Operations in Australia, Offering Spot and Derivatives Trading for Crypto Users

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

OKX lancerer digitalt aktivudveksling i Australien

OKX, en verdensførende digital aktivudveksling, har officielt lanceret sine operationer i Australien, et år efter det etablerede et kontor i Sydney i maj 2023.

Annonceret tirsdag vil lanceringen muliggøre spot-handel for alle brugere og derivathandel for verificerede engroskunder i Australien.

Skridtet kommer måneder efter, at børsens datterselskab modtog principiel godkendelse til en betalingslicens til at operere i Singapore. Børsen lancerede også sine operationer i Tyrkiet i februar.

Som en del af sin ekspansionsrus har OKX’s lancering i Australien til formål at give en pålidelig, overholdelsesmæssig og gennemsigtig gateway til kryptohandel og decentral finans (DeFi).

“Som en del af vores langsigtede engagement på det australske marked ser vi frem til at fortsætte med at forbedre vores tilbud for at betjene det lokale kryptofællesskab bedre,” skrev børsen på X.

Med lanceringen hævder OKX at være den største globale krypto-børs, der tilbyder direkte indskud og hævninger i AUD til australiere.

På nuværende tidspunkt har spot-handelsbrugere adgang til 170 krypto-spotpar og i alt 85 tokens, herunder Bitcoin, Ethereum, Solana og Tether, tilføjede pressemeddelelsen til. OKX’s australske arm planlægger at tilføje flere tokens i de kommende måneder.

“Australske kryptobrugere fortjener en platform, der er sikker, nem at bruge og reagerer på deres behov, herunder problemfri adgang til bankinfrastruktur samt AUD-par til de mest populære kryptokurver,” bemærkede Jamie Kennedy, general manager hos OKX Australia.

## Australiens voksende krypto-sultne befolkning

En af hovedårsagerne til, at kryptobørser vælger dette mindste kontinent, skyldes dets kryptosultne befolkning. Ifølge en undersøgelse fra Koinly rapporterede, at så mange som 31,6% af australierne ejede eller havde ejet krypto i juli 2023.

Desuden er krypto-ejerskab i Australien steget konstant siden 2019, således at 1 ud af 4 voksne ejer en form for kryptokurrency.

På den anden side har Australien øget tilsyn med kryptobørser for nylig og krævet data fra 1,2 millioner konti. Et træk for at slå ned på brugere, der undlader at betale deres skatter i en tid med stigende interesse for kryptotokens.

Desuden sigter Australiens markedsoperatør, ASX, mod at godkende de første Spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) ved udgangen af 2024. Dette vil udløse en stigning i Bitcoin-investeringsmuligheder blandt australske brugere.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version