Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

OKX Ventures Samarbejder med Ethereum Climate Platform for Bæredygtige Klimamål – Tre Tips til at Gøre Blockchain mere Klimavenlig

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

OKX Ventures og Ethereum Climate Platform samarbejder om bæredygtige klimamål

OKX Ventures, investeringsarmen af kryptobørsen OKX, har sluttet sig til Ethereum Climate Platform (ECP) for at samarbejde om bæredygtige klimamål. I en pressemeddelelse fra 6. december meddelte selskabet, at de har besluttet at tilslutte sig platformen og har fokus på at reducere energiforbruget i sektoren.

Firmaet vil i samarbejde med børsens team anvende avanceret teknologi for at fremskynde afkarboniseringen af blockchains og støtte mere bæredygtig energiforbrug i minedrift og handelsaktiviteter. Ved at reducere drivhusgasemissioner og øge klimafordele, benytter selskabet en tilgang, der bruger proof-of-reserves til at spore og validere on-chain transaktioner for at reducere emissioner.

OKX tilslutter sig nu store teknologivirksomheder som Microsoft, Polygon og Near Foundation for at samarbejde om klimahandling for web3-firmaer.

Flere branchefolk støtter initiativer om overgang til vedvarende energiløsninger og et grønnere fokus. Det sker gennem oprettelse af solenergidrevne mineoperationer og skift til nye kølesystemer.

Snakker om det nye partnerskab, siger Jeff Ren, OKX Ventures Partner, at det understreger virksomhedens engagement i socialt ansvar og miljøbeskyttelse gennem innovative løsninger. Anna Lerner, administrerende direktør for ECP, udtrykker glæde over partnerskabet og tilføjer, at det viser en ny æra af miljøbevidst blockchain-udvikling.

Ethereum Climate Platform blev oprettet efter Ethereum Merge, hvor netværket skiftede til en Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme. Dette skridt reducerede netværkets energiforbrug med 99% efter flere rapporter om stort minedriftsenergiforbrug og vidtfavnende kritik fra klimaaktivister og regeringer.

Kinesisk minedrift blev anset som en væsentlig årsag til flere byers klimamål ikke blev overholdt, hvilket førte til et egentligt forbud mod minedriftsaktiviteter i landet og tvang til masseflytning af minerne.

I år har den kasakhiske regering reduceret elforsyningen til Bitcoin-minere, mens klimaaktivister fortsætter med at kæmpe imod Proof-of-Work-modellen for at validere transaktioner. USA forsøgte at indføre en 30% skat på minearbejdere af digitale aktiver på grund af deres urimelige energiforbrug, hvilket førte til større pres på daglige brugere.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version