Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Pantera Capital Ønsker at Rejse $1 Milliard til Nyt Cryptocurrency Fund

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Digital asset investeringsforvalteren Pantera Capital sigter angiveligt mod at hæve over $1 milliard til en ny fond, der vil give investorer eksponering over for en bred vifte af blockchain-baserede aktiver.

Fonden, kendt som Pantera Fund V, forventes at blive lanceret i april 2025 og vil fungere som et alt-i-et investeringskøretøj ifølge en rapport fra Bloomberg den 25. april.

Det adskiller sig fra Panteras eksisterende fonde, der har mere specifikke investeringsfokus, såsom Liquid Token Fund, Early Stage Token Fund, Bitcoin Fund og Venture Funds.

## Investorer Skal Aflægge Mindst $1 Million

Kvalificerede investorer, der er interesserede i at deltage i Pantera Fund V, vil skulle afsætte mindst $1 million. Den første lukning af fonden forventes at finde sted den 1. april 2025. Bloomberg rapporterede, at begrænsede partnere vil skulle bidrage med mindst $25 millioner for at deltage i fonden.

Panteras hjemmeside angiver, at Pantera Fund V vil omfatte forskellige typer aktiver, herunder start-up equity, tidlige tokens og flydende tokens.

Med sine nuværende fonde forvalter Pantera Capital i alt $5,2 milliarder i aktiver.

Hvis det lykkes, vil de $1 milliarder, der hæves til Pantera Fund V, markere den største indsamling af midler i kryptobranchen siden maj 2022, hvor Andreessen Horowitz, en VC-firma baseret i Silicon Valley, hævede et rekordstort beløb på $4,5 milliarder.

### Crypto VC-finansiering Ser en Genopblussen

Kryptobranchen har oplevet betydelig finansieringsaktivitet i 2024. Som rapporteret har venturekapitalfinansiering af krypto- og blockchain-projekter oplevet sin første kvartalsvise stigning siden 2021. Web3-startups har formået at sikre næsten $1,9 milliarder i finansiering fordelt på 346 aftaler i første kvartal af 2024.

Dette markerer en betydelig stigning på 58% fra det foregående kvartal og giver et glimt af håb midt i den vedvarende nedadgående tendens for den samlede interesse for krypto-VC.

Den seneste stigning i finansiering kan tilskrives investorer med et mere langsigtet perspektiv på Web3 i modsætning til de hype-drevne “turistinvestorer”, der var udbredt i de seneste år. Selvom store finansieringsrunder var relativt sjældne i første kvartal, var der nogle bemærkelsesværdige investeringer.

Exohood Labs, et firma der fusionerer AI, kvantecomputing og blockchain, sikrede en seed-runde på $112 millioner til en værdiansættelse af $1,4 milliarder. EigenLabs, en Ether-token “restaking” platform, rejste $100 millioner i en Series B-ledet af a16z crypto. Derudover sikrede Freechat, et decentraliseret socialt netværk opbygget på blockchain-teknologi, $80 millioner i en Series A-runde.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version