Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Phoenix Group indgår $380 millioner aftale med WhatsMiner om køb af køleudstyr til minedrift

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

Phoenix Group annoncerer en betydelig aftale med WhatsMiner

Phoenix Group, en Bitcoin mining virksomhed baseret i De Forenede Arabiske Emirater, har afsløret en aftale på 380 millioner dollar med WhatsMiner til hydrokølings-minedriftudstyr.

## En Milepæl for Phoenix Group
Den 7. december annoncerede Bitcoin-mineren Phoenix Group, at de hurtigt havde sikret en aftale på 380 millioner dollar for hydrokølings-hardware med Whatsminer – en bemærkelsesværdig præstation mindre end 48 timer efter at deres aktie debuterede på Abu Dhabi-børsen.

Phoenix Group har planer om at integrere hydrokølings-minere i samarbejde med WhatsMiner med det formål at etablere HPC-datacentre af globalt ry og omdømme. Dette strategiske skift er i tråd med virksomhedens forpligtelse til at vedtage miljøvenlige praksisser inden for krypto-minedrift og at positionere sig som en leder inden for ansvarlige og effektive minedriftsløsninger.

## En Betydelig Aftale
Aftalen inkluderer minedriftudstyr til en værdi af 136 millioner dollars, med en ekstra mulighed for 246 millioner dollars. Denne betydelige aftale beskrives som den mest betydningsfulde ordre for Whatsminer i løbet af de sidste to år og konsoliderer Phoenix Groups position inden for krypto-minedriftssektoren.

WhatsMiners hydrokølings-hardware anvender et lukket vandkredsløb, som ifølge virksomheden tilbyder en mere effektiv varmeoverførsel sammenlignet med luft eller olie, hvilket fører til reducerede driftsomkostninger og en mindre miljømæssig påvirkning.

I kraft af deres eksklusive distributøraftale med WhatsMiner ser Phoenix denne samarbejdsaftale som et afgørende skridt i etableringen af HPC-datacentre. Det er dog stadig uklart, hvor udstyret skal anvendes, da Phoenix opererer minedriftsfaciliteter ikke kun i De Forenede Arabiske Emirater, men også i Canada og USA.

## Phoenix Group på ADX-Debut, Sikrer Stor WhatsMiner-aftale midt i udfordringer for kryptoindustrien
WhatsMiner, et brand ejet af MicroBT, blev grundlagt i 2016 af Zuoxing Yang, en tidligere Bitmain-ansat og en af designerne bag Antminer S9. I oktober introducerede WhatsMiner deres seneste minedriftudstyr, som inkluderer hydro-, nedsænknings- og luftkølingssystemer.

Phoenix er ikke kun en eksklusiv distributør af WhatsMiner-hardware, men også Bitmains officielle mellemøstdistributør. Phoenix Group indgik nyligt en aftale om minedriftudstyr, efter at de havde gjort deres historiske debut på Abu Dhabi-børsen den 5. december, efter en vellykket børsnotering (IPO) i november, hvor de rejste 370 millioner dollars.

## Optimisme på trods af udfordringer
På trods af udfordringer i krypto-minedriftssektoren, herunder stigende energiomkostninger og lavere Bitcoin-priser, har Phoenix haft en positiv kurs på Abu Dhabi-børsen. Deres markedsværdi oversteg 4 mia. dollars inden for de første to dage af handel.

Bijan Alizadehfard, medstifter og administrerende direktør for Phoenix Group, tilskriver den succesfulde børsnotering på Abu Dhabi-børsen for at styrke virksomheden til at indgå betydningsfulde partnerskaber med store minedriftsfirmaer som Whatsminer og dermed forbedre deres evner inden for blockchain- og kryptosektorerne.

Selvom Phoenix Group ikke afslørede specifikke detaljer om det minedriftudstyr, de har erhvervet, har andre spillere, såsom Texas-baserede Bitcoin-miner Riot Platforms, også foretaget betydelige investeringer i hardware. Dette ses f.eks. ved Riots erhvervelse af mere end 66.000 minedriftsmaskiner til 290 millioner dollars i samarbejde med MicroBT.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version