Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Polkadot’s Preisrückgang und Bitcoin-Abhängigkeit: Welche Auswirkungen gibt es für die Zukunft?

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

Polkadot i Problemer: Når Bitcoin Kursen Styrer Prisen

DOT, den native digitale valuta på Polkadot blockchain, har oplevet en nedgang på 25 % i juni, hvilket har ført til bekymring over yderligere prisfald. Prisen på Polkadot er faldet under vigtige støtteniveauer, hvilket har bidraget til den negative stemning omkring projektet.

## Evaluering af Salgspresset

Prisen på DOT nåede ned til $5,46, da Bitcoin kursen faldt til $64.700, hvilket resulterede i en lille opsving, men den overordnede stemning fortsætter med at være negativ. Handelsvolumen viser et fald på 6,7 % til $265 mio., hvilket tyder på fortsat pessimisme.

En nedgang under støtteniveauet på $6,23 den 17. juni udløste et prisfald på 12 % på to dage. Dette niveau fungerer nu som en nøglemodstand, mens Ichimoku-skyen understøtter den nedadgående stemning. De glidende gennemsnit bekræfter også det negative outlook, med DOT handlet betydeligt under 200-dages EMA.

## BTC’s Indflydelse på DOT Prisen

Bitcoin-kursen forbliver en afgørende faktor for Polkadot. En fortsat nedgang under $60.000 kan forværre Polkadots problemer, mens en stigning til $67.000 kan forbedre prisen på DOT. Polkadots bidrag til netværksudviklingen, herunder lanceringen af Multisig-løsningen og tokenisering, kan også have en positiv indvirkning på prisen.

Polkadot er for tiden afhængig af Bitcoin’s prisudvikling for at stabilisere sin egen, mens interne udviklinger har potentiale til at drive prisen opad. Med udfordringer i horisonten er det afgørende for Polkadot at navigere gennem de turbulente farvande og muligvis nå tilbage til tidligere højder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Exit mobile version