AnalyseBitcoin

Polygon (MATIC) når nyt højdepunkt: Hvad driver prisen op?

Prisen på Polygon (MATIC) når ny rekord på $0,84

Prisen på Polygon (MATIC) steg tidligt torsdag morgen og blev handlet til en rekordhøjde på $0,84 på de største krypto-børser. Dette prisstigning repræsenterer en stigning på næsten 6% inden for de sidste 24 timer og når dermed en fire måneder lang høj. Altcoinens markedsandel er også steget med mere end 5,4% de sidste tre uger og ligger nu på 7,6 milliarder dollars.

Hvorfor stiger prisen på Polygon (MATIC)?

Prisen på Polygon er vendt tilbage til niveauet fra juli, hvor kryptokurverne nåede en global markedsandel på 1,4 billioner dollars og et 24-timers handelsvolumen på 77 milliarder dollars. Samtidig steg prisen på Bitcoin (BTC) til over 36.800 dollars, da optimismen omkring økosystemet voksede. I lyset af mulige katalysatorer som godkendelse af spot-Bitcoin-ETF og halvering af BTC-blockbelønningen i 2024 er analytikerne optimistiske med hensyn til flagskibskryptovalutaen.

Vedvarende akkumulering af hvaler driver MATIC-prisen opad

Den seneste opadgående stemning omkring MATIC kan tilskrives den vedvarende akkumulering af hvaler. Polygon-hvaler med mellem 100.000 og 10 millioner MATIC har siden den 24. oktober købt yderligere 42,88 millioner tokens, som markedsforsknings- og analyseplatformen Santiment bemærkede i et indlæg. I alt 161 transaktioner til en værdi af over 100.000 dollars på én dag understreger de store ejeres appetit for at akkumulere tokens.

Fremtidsudsigter for MATIC

Hvis tyrene sigter mod det næste mål på 1,00 dollars, kan det potentielle MATIC/USD-par stige til det nuværende årlige højdepunkt på 1,54 dollars, som blev nået i februar. Tokens all-time high på $2,92 blev nået i december 2021.

Top  SHIB Burn Rate Fortsætter med at Stige: Hvad Betyder Det for Kryptomarkedet?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button