AnalyseBitcoinEthereum

Polygon-MATIC-Preis steigt um über 15% und könnte Kurs auf 1,00-Dollar-Marke nehmen

De sidste par dage har MATIC-prisen oplevet en markant stigning på over 15%, og den ligger aktuelt på omkring 0,85$. Dette er en betydelig stigning, som bliver ledet af Polygon-bullerne, der nu dominerer markedet og muligvis styrer mod et prisniveau på 1,00$.

En Positiv Udvikling

Det hele begyndte med en kraftig stigning over modstanden på 0,75$, og prisen ligger nu over 0,78$ samt det simple 100-timers glidende gennemsnit. Der dannes en vigtig stigende bullish trendlinje med støtte nær 0,775$ på MATIC/USD-parret (datakilde fra Kraken). Parret kunne muligvis stige yderligere, hvis det bryder modstandsniveauerne på 0,850$ og 0,880$.

Efter at have dannet en base over 0,65$-niveauet begyndte Polygon-prisen at stige markant. MATIC brød mange modstande nær 0,70$ for at komme ind i en positiv zone, ligesom Bitcoin og Ethereum. Der var en bevægelse over modstanden på 0,75$, og prisen steg med over 15%. Endelig blev modstandszonen på 0,850$ testet; der blev dannet et højt på 0,8588$, hvorefter prisen for nylig gik ned.

Tekniske Indikatorer

I det store billede peger de tekniske indikatorer på en positiv udvikling for MATIC-prisen. 4-timers MACD får momentum i den bullish zone, mens 4-timers RSI (Relative Strength Index) nu ligger over 50-marken. Vigtige supportniveauer ligger på 0,800$ og 0,775$, mens hovedmodstandsniveauerne ligger på 0,850$, 0,880$ og 0,980$.

Fremtidige Udsigter

Alt i alt ser det ud til, at MATIC-prisen er på vej opad, og Polygon-bullerne kunne snart stræbe mod 1,00$-niveauet. Det bliver spændende at se, hvordan situationen vil udvikle sig i de kommende dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Cardano-Whales akkumulieren ADA, während der Preis über $0,30 steigt und das DeFi-Wachstum im Q3 Cardano auf Rang 15 katapultiert. Eine technische Analyse deutet auf einen Aufwärtstrend hin, während die Kursprognosen eine mögliche Steigerung erwarten. Darüber hinaus bringt das neue Krypto-Projekt Launchpad XYZ Vereinfachung und Unterstützung für Investoren im Web 3.0-Raum.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button