AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Potentiale for godkendelse af spot Bitcoin ETFs åbner en ny æra for cryptocurrency-markedet

I en spændende udvikling afslørede Bloomberg ETF-forskingsanalytikere, Eric Balchunas og James Seyffart, data, der viser et otte dages vindue, hvor Securities and Exchange Commission (S.E.C) kan godkende alle 12 spot Bitcoin ETF-ansøgere, begyndende allerede i morgen.

En Kort Tidsramme

“Hvis myndighederne ønsker at tillade alle tolv ansøgere at lancere – som vi tror – er dette det første tilgængelige vindue siden Grayscale’s retssagssejr blev bekræftet,” skrev Seyffart.

Data samlet af Balchunas og Seyffart viser, at det korte godkendelsesvindue vil lukke den 17. november. Selvom ikke alle godkendes inden for de næste otte dage, hævder Balchunas og Seyffart, at der stadig er en 90% chance for, at de vil blive godkendt inden den 10. januar 2024.

En sejr for spot Bitcoin ETF

Nyheden om godkendelsesvinduet kunne markere det endelige kapitel i en langvarig strid, der så digital valuta-aktivforvaltningsfirmaet, Grayscale Investments, kæmpe for at konvertere næsten 17 milliarder dollars af GBTC til en spot ETF. Dog afviste S.E.C. deres ansøgning i juni 2022 med den begrundelse, at “forslaget ikke opfyldte anti-svindel- og investorbeskyttelsesstandarderne.”

Dommer Neomi Rao fra U.S. Court of Appeals afviste S.E.C.’s oprindelige beslutning og fastslog, at “Kommissionen undlod at forklare sin forskellige behandling af lignende produkter.”

Grayscale Investments ansøgte oprindeligt om en spot Bitcoin ETF uden held i oktober 2021. Den appeldomstols afgørelse blev endeligt bekræftet sidste måned og satte en stopper for den dybt rodfæstede uenighed.

Spænding for ETF’er

Den potentielle godkendelse af spot Bitcoin ETF’er åbner en ny æra for kryptoregulering, hvor investorer og almindelige markedsentusiaster vil få større adgang til regulerede Bitcoin-transaktioner.

Top  NYDFS Udgiver Opdateret Vejledning om Kryptocurrency-Listning og Delisting

Grayscale Investments er imidlertid ikke det eneste firma, der kæmper for en plads på markedet. Ved siden af ​​aktieforvaltningsfirmaet venter VanEck Bitcoin Trust, Invesco Gallery Bitcoin ETF og Wise Origin Bitcoin Trust på godkendelse. Kun tiden vil vise, om de vil opnå godkendelse i de kommende dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button