AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

QCP Capital Anticipates Delay in Approval of Spot Bitcoin ETF until 2024

Artiklen handler om forventningen til godkendelsen af en spot Bitcoin ETF og en mulig spot Ethereum ETF. Handelsfirmaet QCP Capital forventer ikke, at SEC vil godkende en spot Bitcoin ETF før tidligst i 2024. Der har været stor aktivitet og optimisme omkring godkendelsen, men firmaet forventer alligevel en forsinkelse. Samtidig vurderer QCP, at en ny fortælling om en spot Ethereum ETF kan drive markedet fremad.

QCP Capital understreger, at institutioner er seriøse omkring deres investeringer i markedet, og at det kan ses på øget åbenhed for BTC futures på CME sammenlignet med Binance. Derudover forventes støttende makroøkonomiske faktorer at bidrage til den positive stemning omkring risikoaktiver, mens forventningerne om en pause i renteforhøjelser giver støtte til priserne på kryptovalutaer. Dog advarer QCP om, at der bør udvises forsigtighed, da vi er på afgørende modstandsniveauer. Den positive stemning omkring lanceringen af en spot Bitcoin ETF har også drevet et nyligt rally på kryptomarkederne.

Handelsfirmaet mener, at en spot Ethereum ETF-narrativ kunne skabe tilstrækkelig momentum for kryptopriser til at fortsætte deres opadgående stigning mod årets slutning. Samtidig forventer firmaet, at prisdyk prompte vil tiltrække FOMO-drevne handlende. Desuden bemærker QCP, at BTC udviser tegn på en stagnerende momentum, hvilket kræver forsigtighed.

I mellemtiden tror analytikere hos finansielle tjenestefirmaer som Cantor Fitzgerald, at den længe ventede spot BTC ETF nærmer sig virkeligheden, mens SEC har været tilbageholdende med at godkende en spot Bitcoin ETF grundet bekymringer om mulig manipulation på offshore platforme. Cantor Fitzgerald mener dog, at markedsundersøgelsesprocedurerne foreslået af nye ansøgere kan imødekomme disse bekymringer og overbevise SEC om godkendelse.

Top  Bitcoin Whales Bewegen 60.000 BTC - Ein Zeichen für Einbruch oder Aufschwung?

Det er vigtigt at påpege, at artiklen primært er baseret på forventninger og vurderinger fra QCP Capital og artiklen giver ikke garantier for, at de nævnte begivenheder vil finde sted som forventet.

Kilde:
Cryptonews.com (eventuelle direkte citater og fakta skal krediteres til Cryptonews.com)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button