AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

Ripple CEO Brad Garlinghouse kritiserer SEC: Hvem beskytter de egentlig?

Brad Garlinghouse kritiserer den amerikanske SEC

Brad Garlinghouse, administrerende direktør for den amerikanske blockchain-betalingsvirksomhed Ripple, har givet stærk kritik af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) og beskylder agenturet for at afvige fra sin kerneopgave om at beskytte investorer.

Kritik af SEC’s prioriteter

Under Ripple’s Swell-konference i Dubai sidste torsdag udtrykte Garlinghouse bekymring over SEC’s prioriteter og stillede spørgsmålstegn ved, hvem agenturet arbejder for at beskytte gennem sine regulerende handlinger.

Tidligere anklager mod Ripple og dets ledere

Garlinghouse’s udtalelser kommer efter SEC’s anklage mod Ripple og dets ledere i 2020, hvori der blev anklaget for et $1,3 milliarders værdipapirbedrageri relateret til den indledende salg af XRP-tokens til detailinvestorer.

I juli scorede Ripple en betydelig sejr, da en dommer fastslog, at XRP “i sig selv ikke” er et værdipapir.

I oktober droppende SEC værdipapirlovsbrudsanklagerne mod Garlinghouse og Ripple-medstifter Chris Larsen.

Forventninger til fremtidig regulering

I Dubai fortalte Garlinghouse CNBC, at han ser dette som en positiv udvikling for hele kryptoindustrien, ikke kun Ripple. Han forventer også en positiv ændring i det regulerende landskab fremover og håber, at SEC’s handlinger vil føre til føderale love om digitale valutaer, der introduceres af Kongressen, hvilket reducerer afhængigheden af kontinuerlig retssag.

Nødvendigheden af en ny regulerende tilgang

Under fremhævelsen af den nylige retskendelse vedrørende Grayscale’s planlagte konvertering af sin Bitcoin Trust til en spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF), understregede Garlinghouse behovet for, at SEC genovervejer sin regulerende tilgang, der bevæger sig væk fra, hvad nogle har kaldt “regulering gennem håndhævelse”.

Top  Skal prisen på Shiba Inu-tokenet fortsat stige?

Ripple CEO’en fremhævede, at dommere generelt forsøger at være objektive, og at SEC på et tidspunkt bliver nødt til at indse, at deres tilgang til regulering gennem håndhævelse skal ændres.

Ripple CEO Brad Garlinghouse’s kritik af SEC og hans forhåbninger om en ændring i den regulerende tilgang peger på de udfordringer, som kryptoindustrien står overfor i forhold til regulering og lovgivning.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button