AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

Ripple CEO Brad Garlinghouse optimistic about spot Bitcoin ETF approval and tokenization

Ripple CEO Brad Garlinghouse tror på, at der vil være en strøm af ny kapital, der flyder ind i krypto, hvis en spot Bitcoin (BTC) ETF godkendes. Han sagde i et nyligt interview med CNBC: “En godkendt ETF kunne skabe en masse kapital, der flyder ind i markedet.”

Garlinghouse nævnte dog også, at det er svært at afbalancere disse positive udviklinger mod andre makrofaktorer, nemlig krige i Mellemøsten og Europa. Han tilføjede: “Jeg går tilbage til grundlæggende spørgsmål om stort billede,” og bemærkede, at kryptoindustrien har brug for regulatorisk klarhed og “masser af” nytteværdi for at trives. Han sagde også: “Vi skal løse problemer i stor skala. Ikke eksperimenter. Ikke muligheder.”

Garlinghouse nævnte også udsigterne til tokenisering og dens voksende vedtagelse. Ifølge data akkumuleret af rwa.xyz er efterspørgslen efter tokeniserede statsobligationer markant steget og har nået et imponerende beløb på 750 millioner dollars.

Det er værd at bemærke, at kryptofirmaer og investeringsfonde viser interesse for disse produkter for at drage fordel af betydeligt højere statsobligationsrenter, da det seneste markedsfald har påvirket afkastene negativt i kryptolåneområdet. I øjeblikket står den gennemsnitlige rente for alle tokeniserede statsobligationer på 5,24%.

Eksperter forventer, at markedsværdien af tokeniserede virkelige aktiver (RWAs) kunne stige til så meget som 10 billioner dollars inden udgangen af ​​årtiet. Ligeledes har asset management-firmaet Bernstein estimeret, at størrelsen af ​​tokeniseringsmuligheden vil nå 5 billioner dollars de næste fem år.

Garlinghouse hævdede også, at han er “ekstremt optimistisk” med hensyn til fremtiden for kryptovalutaer i de næste fem til ti år.

Optimismen omkring lanceringen af en spot Bitcoin ETF har drevet den seneste rally på kryptomarkederne, der så flagskibet kryptovalutaen nå så højt som 38.000 dollars. Analytikere hos finansielle serviceselskab Cantor Fitzgerald mener, at den længe ventede spot BTC ETF nærmer sig virkeligheden.

Top  Argentinske parlamentsvalg resulterer i overraskende sejr til pro-bitcoin-kandidat og indikerer grundlæggende forbedringer i landets politik og økonomi

Virksomheden, der er kendt for sine prime brokerage- og investeringsbanktjenester, har fået tillid til godkendelsen af ansøgninger fra formueforvaltere, der ønsker at lancere en spot ETF for Bitcoin. SEC har været tilbageholdende med at godkende en spot Bitcoin ETF på grund af bekymringer om potentiel manipulation på udenlandske spotplatforme. Cantor Fitzgerald mener imidlertid, at de markedsovervågningsprocedurer, der er foreslået af nye ansøgere, kan imødegå disse bekymringer og påvirke SEC til godkendelse.

Firmaets analytikere Josh Siegler og Will Carlson understregede vigtigheden af at etablere en “omfattende overvågningsaftale med et reguleret marked af betydelig størrelse” for at berolige reguleringsmyndighederne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button