Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple testet neue stabile Münze auf eigener Blockchain – Revolutionierung der Kryptowelt geplant

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

## Ripple tester ny stabil coin på egen blockchain og Ethereum

Ripple har annonceret lanceringen af deres nye stabile mønt, RLUSD, som er under test på deres egen blockchain og på Ethereum-netværket. Denne stabile mønt forventes at imødekomme den globale efterspørgsel efter stablecoins og vil blive brugt til grænseoverskridende betalinger.

### Vigtig advarsel fra Ripple

Det er vigtigt at bemærke, at RLUSD endnu ikke har fået formel godkendelse og er derfor ikke til salg eller handel endnu. Ripple har advaret mod svindlere, der påstår at have adgang til eller kunne distribuere RLUSD, og opfordrer brugerne til at være forsigtige.

### Fremtidsplaner for RLUSD

Ripple har også planer om at udføre RLUSD på andre netværk ud over deres egen blockchain og Ethereum-netværket. Virksomheden sigter mod at udvide til flere blockchains og decentraliserede finansprotokoller (DeFi) i fremtiden for at imødekomme behovene og efterspørgslen i den eksperimentelle kryptosfære.

## Stabile mønter og deres betydning

Stabile mønter spiller en afgørende rolle i kryptosfæren ved at tilbyde digitale tokens, der er bundet til en stabil værdi som f.eks. US-dollaren. Disse stablecoins tillader krypto-brugere at holde aktiver på en blockchain uden at blive påvirket af de prisudsving, der ofte ses i andre virtuelle valutaer som f.eks. Bitcoin.

### Markedet for stablecoins

Stablecoins udgør en betydelig del af kryptosfæren og giver handlende mulighed for hurtigt at komme ind og ud af handel med digitale aktiver uden at skulle benytte traditionelle banker eller mæglere. Tether (USDT) er et eksempel på en af de mest handlede stablecoins med et betydeligt dagligt handelsvolumen på 53,3 milliarder dollar ifølge CoinGecko-data.

## Ripple og dets rolle i kryptosfæren

Ripple er et fintech-selskab, der sigter mod at gøre betalinger hurtigere og billigere. Virksomheden står bag XRP, den syvende største digitale valuta efter markedsandel. Ripple har også stået over for retlige udfordringer, men har nyligt vundet en retssag mod SEC, hvor de blev beskyldt for at have solgt uregistrerede værdipapirer i form af XRP. Ripple blev dog kun pålagt en bøde på 125 millioner dollar, langt mindre end de 2 milliarder dollar, som SEC krævede.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version