Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SBI Holdings Indgår Samarbejde Med Saudi Aramco om Digital Aktiv Investeringsmuligheder

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Det japanske finansielle serviceselskab SBI Holdings annoncerede sidste torsdag, at de har underskrevet en hensigtserklæring (MOU) med oliegiganten Saudi Aramco om potentiel samarbejde vedrørende investering i digitale aktiver.

I henhold til dokumentet ville SBI’s aftale med den statslige oliegigant indebære “samarbejde på området digitale aktiver og fællesinvesteringer, der udnytter begge parters investeringsporteføljer relateret til digitale aktiver.”

SBI’s samlede aktiver er ifølge dokumentet 165 milliarder dollars i 2023. Saudi Aramco er verdens næststørste virksomhed efter indtægt, lige efter Walmart.

Begge parter ville enes om at identificere japanske krypto-startups og opmuntre deres vækst og indtræden på det saudiarabiske marked. De ville også etablere adskillige fabrikker i begge lande til projekter “relateret til investeringer inden for halvlederfelter.”

“Omfanget af alliancen kan udvides efter aftale mellem virksomheden og Aramco,” står der i meddelelsen fra SBI.

I oktober annoncerede SBI en separat samarbejde med den japanske regering om at investere 800 milliarder yen (5,3 milliarder dollars) for at hjælpe Taiwans Powerchip Semiconductor Manufacturing Corporation med at bygge en halvlederfabrik i det nordøstlige Japan.

Selvom den specifikke fabrik vil fokusere på bilchips, er halvledere afgørende for Bitcoin-minedriftsindustrien, der bruger kraftige, specialbyggede computere til at sikre blockchain’en og tjene ny BTC.

## SBI’s Fokus På Krypto

Ligesom andre internationale finansielle giganter drejer selskabet sig i stigende grad mod krypto som både en investerbar aktivklasse og det næste skridt i udviklingen af finansielle teknologier.

Sidste måned indgik SBI et joint venture med Standard Chartered for at etablere et investeringsselskab med base i De Forenede Arabiske Emirater (FAE) med fokus på “markedsinfrastruktur, risikostyring og overholdelsesværktøjer, DeFi, tokenisering, forbrugerbetalinger og metaverset.”

Det indgik også en separat hensigtserklæring med stablecoin-udstederen Circle i slutningen af november for at udvide brugen af USDC på det japanske marked. Virksomheden er i øjeblikket i gang med at søge registrering som elektronisk betalingsinstrumentstjeneste og afventer godkendelse fra japanske myndigheder.

SBI har været partner med XRP-udstederen Ripple siden 2018 og er selskabets største eksterne aktionær.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version