AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

SEBA Bank får fuld licens i Hong Kong: Banen banet for krypto-aktiviteter i det asiatiske finanscenter

SEBA Bank Opnår Fuld Licens i Hong Kong

Swiss kryptobanken SEBA har meddelt, at dets datterselskab SEBA Hong Kong har modtaget en fuld licens fra byens Securities and Futures Commission (SFC).

Denne regulatoriske godkendelse giver banken mulighed for at engagere sig i en bred vifte af finansielle aktiviteter, herunder håndtering og rådgivning af både digitale og traditionelle aktiver. SEBA Bank retter sig også mod forskellige klienter, lige fra institutionelle og professionelle investorer, virksomhedskasser, fonde, familiekontorer og velhavende enkeltpersoner.

Amy Yu, administrerende direktør for SEBA Hong Kong, udtrykte entusiasme over SFC’s endelige accept og henvisning til Hongs Kongs fremtrædende position inden for finans og innovation. “Regionens position i spidsen for finans, handel og innovation har længe været attraktiv for os, da det at servicere APAC-klientellet er en integreret del af holdets DNA,” sagde Yu. “Vi er utroligt spændte over Hong Kongs dybt forankrede kapitalmarkeder og appetit på investering og handel.”

SEBA Banks administrerende direktør, Franz Bergmueller, gentog stemningen og bemærkede betydningen af ​​operationen i Hong Kong for bankens globale omfang. “Vi er meget glade for at have tilføjet denne Hong Kong-licens med fuld godkendelse fra SFC til vores eksisterende tilladelser i Schweiz (FINMA) og Abu Dhabi (FSRA),” sagde han. “Regionens robuste retssystem giver en solid grund til at udføre krypto-relaterede tjenester, og vi glæder os til at begynde med det fra i dag.”

SEBA Banks Licenstagelse: På linje med Hong Kongs strategi

I august meddelte den schweiziske SEBA Bank, at den fik en godkendelse på betinget (AIP) fra SFC, hvilket bragte den et skridt tættere på den fulde licens, som den har erhvervet i dag. SEBA Bank har været aktiv med at arbejde mod institutionel opbevaring af kryptovaluta og har indgået partnerskab med den schweiziske bank SGKB for at tilbyde bitcoin- og ether-opbevaring og handelstjenester.

Top  Kontroversiel afstemning resulterer i oprettelsen af nyt AtomOne-netværk - Hvad betyder det for Cosmos-økosystemet?

På den anden side har Hong Kong som et finanscenter i Asien til hensigt at trives som en international krypto-hub trods global granskning. Under Hong Kong FinTech Week 2023 demonstrerede byens finansielle regulatorer vedholdenhed og tillid til støtte for regulering af digitale aktiver og Web3-innovation, uanset de seneste nedlukninger af krypto-børser som JPEX.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button