Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SHIB Price Prediction: Is Shiba Inu Set to Reach $10 with Four Major Updates Teased?

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Shiba Inu-prisen stiger med 1,5% inden for de sidste 24 timer, og den ligger nu på $0,00000831, samtidig med at det bredere kryptomarked viser en stigning på 2,5% i dag. Prisen på SHIB er steget med 4% på en uge og 3,5% inden for de seneste 30 dage, selvom meme-tokens kun er steget med 2,5% siden begyndelsen af året. Disse stigninger falder i sammenligning med afkastet på årsbasis for andre store tokens som BTC, ETH, XRP og SOL. Ikke desto mindre har året set Shiba Inu introducere en række vigtige nye opdateringer, som styrker dens fundament i forberedelse til fremtidige gevinster. Med lead-udvikler Shytoshi Kusama, der konturerer fire kommende opdateringer, kan 2024 potentielt blive et stort år for SHIB. Spørgsmålet er dog, om SHIB kan nå $10.

## SHIB’s nuværende situation
SHIB’s indikatorer befinder sig i en usikker position, enten med mulighed for yderligere stigninger eller fald. Dets RSI (lilla) faldt til 50 for mere end en uge siden, og til trods for en let stigning i de foregående dage, ser det ud til, at den er fastlåst på samme mellemniveau. Dette kan betyde, at den mangler momentum til at opnå yderligere gevinster i overskuelig fremtid. Dens 30-dages gennemsnit (gul) kæmper også for at stige ud over dens 200-dages gennemsnit (blå). Det kan også være betydeligt, at dens supportniveau (grønt) tog et stort dyk den 21. november, hvilket antyder, at den måske ikke er modstandsdygtig over for yderligere fald. SHIB’s fremtid vil sandsynligvis afhænge af den bredere markeds retning, som kan stige i de kommende uger, især hvis SEC godkender en Bitcoin ETF. Dette betyder dog ikke, at Shiba Inu-prisen ikke vil stige støt i den mere fjerne fremtid, med lanceringen af forskellige vigtige opdateringer i år, herunder Shibarium og dets eget navneservice.

## Shytoshi Kusamas fire fremtidige opdateringer
I går blev der udgivet en interview med Shytoshi Kusama, hvor udvikleren diskuterede fire områder, hvor SHIB sandsynligvis vil se centrale opdateringer i de kommende måneder. Især vil 2024 se Shiba Inu-økosystemet forfølge “absolut decentralisering,” hvilket involverer indførelse af mere demokratisk governance på tværs af sine fire tokens og community-ledede valg. Desuden ønsker udvikleren at give SHIB en mere brugervenlig brugergrænseflade og mere robust beskyttelse mod svindel, herunder selvstændig identitet og privatlivsforanstaltninger. I teorien vil introduktionen af sådanne funktioner sammen med den endelige lancering af SHIB: The Metaverse sandsynligvis få Shiba Inu-prisen til at stige markant i 2024.

## Andre alts med stærke fundamentaler
Mens SHIB arbejder på at styrke sine fundamentaler, er der andre alternativer på markedet, der ser ud til at stige på baggrund af stærk nytte. Øverst på listen er sandsynligvis Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en stake-to-mine-platform, der har rejst mere end $4,5 millioner i sin stigende vellykkede forsalg. Køret på Ethereum vil Bitcoin Minetrix muliggøre, at brugerne kan mine Bitcoin (BTC) ved at binde deres native token, BTCMTX. Ved at binde BTCMTX modtager brugerne minedriftscredits, som de derefter kan bruge til at købe Bitcoin-hashkraft. Dette giver dem ny minedrift af BTC, mens staking også vil tjene dem nye BTCMTX. Som sådan ser Bitcoin Minetrix ud til at være en stor penge-spinner for brugerne, samtidig med at det udvider og demokratiserer adgangen til Bitcoin-minedrift.

For yderligere opdateringer om den seneste krypto-nyheder, tilmeld dig vores gratis daglige nyhedsbrev for et hurtigt 3 minutters læs!

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version