AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRippleShiba Inu

Shiba Inu-prisen forudsagt at stige med 10% på 7 dage – Udbrydning nært forestående?

Shiba Inu Price Predictions og Meme Token Markedets Potentielle Indvirkning

Shiba Inu Prisen Stiger

Shiba Inu prisen er steget med 3% inden for de seneste 24 timer, hvilket har bragt den op på $0.00000855 på en dag, hvor den samlede cryptocurrency-marked også oplever en lignende gevinst. SHIB er nu steget med næsten 10% på en uge og med 24% inden for de sidste 30 dage, takket være den markedsomspændende rally, der er fulgt efter den voksende Bitcoin ETF-begejstring. Alligevel har møntens præstationsår været relativt skuffende, idet den kun er steget med 5,5% siden årets begyndelse, i modsætning til mange andre større tokens (f.eks. BTC, ETH, XRP, SOL) med tocifrede procentvise gevinster. Imidlertid betyder dette potentiel, at den er i en position, hvor den kunne overkompensere for tidligere underpræstation, med flere gevinstmuligheder i de kommende uger.

Shiba Inu Prisforudsigelse, da 7-dages gevinst nærmer sig 10% – Udbrydning Forestående?

SHIB’s indikatorer afspejler stigende interesse i memetoken, da dens relative styrkeindeks er steget tilbage mod 70, når købepresset stiger. Ligeledes stiger møntens 30-dages gennemsnit støt mod dens 200-dages gennemsnit, og dens faktiske pris har allerede overhalet det længerevarende gennemsnit. Dette tyder på, at SHIB måske er tæt på at bryde ud, og stigende handelsvolumen understøtter også denne opfattelse. Eksempelvis stod SHIB’s 24-timers volumen på omkring $60 millioner så sent som midt i oktober, men nu ligger den på over $200 millioner. Dette signalerer voksende efterspørgsel og købepres, og selvom SHIB er faldet lidt i den seneste uge eller deromkring, har det stigende støtteniveau forhindret det i at falde alt for langt tilbage. Det er værd at huske, at SHIB stadig er den mest handlede token blandt ERC-20-hvaler, der ser ud til at være genindtrådt i en akkumulationsfase med hensyn til memetoken.

Top  Tellor (TRB)-prisen stiger til et højeste niveau på 119 dollars, da hvaler køber flere token

Potentielle Vinderstrategi

Og hvis og når SEC godkender en eller flere Bitcoin ETF’er (hvilket den kunne gøre allerede denne uge), vil SHIB stige yderligere, sammen med resten af markedet. SHIB har også stærke fundamentaler i sin favør, idet det har lanceret Shibarium layer-two-netværket i august og derefter sin egen navnetjeneste for et par uger siden. Af denne grund er efterspørgslen sandsynligvis voksende, hvilket kunne betyde en Shiba Inu pris på $0.000010 i de kommende uger, før den når $0.000020 i de første måneder af 2024.

Andre Højpotentiale Memetokens

Imidlertid kan det diskuteres, at SHIB som en veletableret memetoken ikke længere vil opnå de astronomiske gevinster, som den så tættere på sin lancering. Iværksættere, der er ivrige efter sådanne markedsbedøvende gevinster, må således se mod nyere mememønter, hvor Meme Kombat (MK) er en af de mest lovende mønter på markedet lige nu. En ERC-20-krypto, åbnede Meme Kombat sin forsalg for omkring en måned siden og har allerede rejst over $1,3 millioner. Meme Kampens unikke egenskaber inden for kryptoøkosystemet er interessante, nemlig muligheden for at placere væddemål på AI-genererede meme-kampe. Disse kampe er tilfældige og visualiseres i realtid, hvilket giver brugerne en engagerende twist på standard online gambling. Brugen af populære memer har sandsynligvis allerede hjulpet Meme Kombat med at tiltrække nye investorer til sin forsalg, men endnu et træk er MK’s tokenomics. Mønten vil have en hård hat på 120 millioner, og med 50% af denne går til forsalg og en anden 30% til staking og kampbelønninger. Dette betyder, at mønten kunne være profitabel på tre tegn, idet den ikke kun giver prisgevinster, men også staking-gevinster og gevinster for korrekte væddemål.

Top  Ethereum oplever stærk vækst efter Bitcoin får fart på i forhold til den amerikanske dollar

Advarsel

Dette forklarer, hvorfor salget har rejst så meget så hurtigt, idet nye investorer kan deltage ved at gå til Meme Kombats officielle hjemmeside. 1 MK sælges til $0,183, men dette vil stige til $0,189 om et par timer, hvilket giver handlende ikke meget tid til at købe det til den billigst mulige pris.

dette hjælpeartikel leveres af “Shiba Inu Prisen” nyhedsbrev om kryptovaluta.

Kryptokursus

*Er du interesseret i at lære mere om kryptovalutaer?
Du kan tilmelde dig vores gratis daglige nyhedsbrev og være opdateret på de seneste nyheder inden for kryptovaluta i en letforståelig og overskuelig form!

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button