Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Shiba Inu stiger med 24 % på 24 timer – Hvad driver den seneste prisudvikling?

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Shiba Inu steg i de sidste 24 timer med 24 % til 0,00001935 $.

Das Handelsvolumen af SHIB steg i samme periode med 234 %.

Die nylige prisbevægelse samlede Bitcoins genopretning til $ 65.000.

## Shiba Inu registrerer stigning i transaktionsvolumen

Et pludseligt stigning i transaktioner udløste den eksplosive prisudvikling af SHIB. I løbet af denne periode steg handelsvolumen med 234 %. Som et resultat steg volumen/markedskapitaliseringen til 12,29 %, hvilket indikerer høj likviditet af kryptovalutaen.

I mellemtiden steg markeds kapitaliseringen af SHIB til 11,15 milliarder dollars. Dette var første gang siden juli, at meme-coin’en nåede disse tal.

Værdien af Shiba Inu er også steget betydeligt over længere perioder. Den steg med cirka 31 % på en uge, 38 % på en måned og 161 % på et år.

## SHIB vækker stor interesse hos investorer

Den store transaktionsvolumen af Shiba Inu på vej mod sin nuværende pris tyder på stor interesse fra investorer. Dette faldt sammen med den multifaktorielle krypto Fear and Greed Index. Den steg i dag til en værdi af 61 og vendte tilbage til området “Greed”.

Bitcoin (BTC) forbliver den primære driver i denne tendens, da den steg til over $ 65.000. Men også altcoins som SHIB har oplevet betydelige prisstigninger.

Ved de nuværende kurser viser teknisk analyse fra TradingView et generelt “Køb”-signal til SHIB. Det skal dog bemærkes, at Relative Strength Index (RSI) advarer om, at med en værdi på 80 er aktivet allerede overkøbt.

En RSI-værdi over 70 kunne indikere, at en korrektion af kryptoaktivet er på vej. På den anden side er SHIB som meme-coin stærkt drevet af hypen. Tekniske diagrammer bliver derfor ofte undermineret af dramatiske ændringer i markedssentimentet.

Det er stadig uklart, hvordan det vil gå med Shiba Inu. Ikke desto mindre er det værd at være mere opmærksomme på de næste bevægelser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version