Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Shiba Inu übertrifft Bitcoin und Ethereum: Wie die Kryptowährung der Krypto-Giganten hinter sich lässt

Schlüsselrolle von USDT bei massiver globaler Geldwäscheoperation aufgedeckt

Shiba Inu – En Krypto Succeshistorie

Til trods for en let korrektion er interessen omkring Shiba Inu fortsat stærk og konstant stigende. Den imponerende vækst er drevet af Shibarium, et Ethereum Layer-2 netværk, der har skubbet Shiba Inu forbi store krypto-giganter som Bitcoin og Ethereum.

### Shiba Inu overgår Bitcoin og Ethereum

I løbet af dette år har Shiba Inu stille og roligt overgået kursudviklingen for Bitcoin og Ethereum, selvom den har fået mindre opmærksomhed. Mens Bitcoin er steget med 64 procent siden årets start og Ethereum har oplevet en vækst på 73 procent, har SHIB-tokenet overgået dem begge med en stigning på 246 procent.

### Stærk adoption af Shibarium

En afgørende faktor bag Shiba Inus kursmæssige succes er den voksende adoption og brug af Shibarium. Dette Ethereum Layer-2 netværk blev lanceret i august sidste år og har trods udfordringer vundet betydelig tiltrækningskraft. Shibarium har integreret sig med prominente krypto platforme som Gate.io og har set over 412 millioner transaktioner, hvilket cementerer dets rolle som en vigtig aktør i blockchain industrien.

### Fremtiden for Shiba Inu

Selvom den samlede værdi af aktiver i Shibarium er faldet under den seneste markedskorrektion, opfordrer udviklerne af Shiba Inu fortsat til øget netværksbrug. Shiba Inu influenceren Lucie opfordrer til støtte til nye projekter og Memecoins på Shibarium, da hun fremhæver netværkets lave transaktionsomkostninger og fællesskabets imødekommenhed.

Shiba Inus rejse ind i kryptoverdenen har været en bemærkelsesværdig en, og med Shibarium som rygraden ser fremtiden lys ud for dette vovede kryptonetværk.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version