Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Sørkoreanske politiske partier præsenterer politiske løfter, da krypto investorer optræder som en nøglevælgergruppe

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Med kun tre uger tilbage inden det generelle valg kæmper Sydkoreas rivaliserende politiske partier om støtte fra krypto investorer, der er opstået som en central vælgergruppe.

Ifølge lokale medier erkender partierne betydningen af at adressere kryptorelaterede politikker i lyset af den stigende popularitet i denne spirende industri. Sydkorea oplever også en stigning i antallet af kryptoinvestor-vælgergrupper.

Bitcoin’s prisstigning har fanget offentlighedens opmærksomhed, da kryptovalutaen handles til 92,1 millioner won ($68,654) på Upbit, landets største kryptobørs. Selvom prisen er faldet fra sit seneste højdepunkt på 105 millioner won, repræsenterer den stadig en betydelig stigning på over 60% sammenlignet med begyndelsen af året.

### Begge parter præsenterer kryptopolitik

Både det konservative People Power Party (PPP), allieret med Yoon Suk Yeol-administrationen, og rivalen Democratic Party (DP) har fremlagt deres politikforslag for at institutionalisere kryptoaktiver, dog med forskellige tilgange.

PPP, i deres politiske løfter udstedt mandag, lovede at forlænge skatteopsætningen på kryptoaktiver, som var planlagt til at udløbe i januar 2022. De planlægger også at indføre yderligere lovgivning for at styrke investorbeskyttelsen og etablere et udvalg dedikeret til at overvåge branchen og beskytte investorerne. De sigter også mod at etablere standardregler for regulatoriske indberetninger fra kryptobørser.

På den anden side foreslår det liberale DP en mere progressiv holdning over for kryptovalutaer. I februar annoncerede de deres plan om at godkende udstedelse, notering og handel med kryptovaluta-støttede ETF’er. DP lovede også at øge fradragsgrænsen for kapitalgevinster fra kryptoaktiver til 50 millioner won, op fra de nuværende 2,5 millioner won.

### Sydkorea kan tillade Spot ETF’er

Tidligere på måneden afslørede Sydkoreas finansielle tilsynsmyndighed, at myndighederne drøfter potentialet for godkendelse af spot Bitcoin exchange-traded funds (ETF’er) i landet.

Lee Bok-hyun, guvernøren for Financial Supervisory Service, sagde i et nylig radiointerview, at der er forskellige holdninger blandt myndighederne. Mens nogle, som ham selv, har en positiv holdning til virtuelle aktiver, er andre mere forsigtige. Lee understregede behovet for at overveje alle perspektiver og engagere sig i interne drøftelser.

Spot Bitcoin ETF’er er endnu ikke tilgængelige for sydkoreanske kryptoinvestorer. I januar meddelte landets finansielle myndigheder, at de ikke havde planer om at regulere salget af Bitcoin futures ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version