Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana Kurs støder på vigtig Fibonacci Widerstand: Vil der komme en stærk korrektion?

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Solana kursanalyse: Vil den bulliske udvikling fortsætte?

Solana (SOL) har formået at bryde igennem modstandsområdet mellem cirka 157 USD og 160 USD og nåede derefter det gyldne ratio niveau på omkring 172 USD. Desværre er Solana i dag mødt med en bearish afvisning, og derfor er der nu betydelig støtte mellem cirka 157 USD og 160 USD.

På kort sigt ser det dog lovende ud, da de tekniske indikatorer peger mod en fortsat bullish momentum. MACD-linjerne er positivt krydset, og EMAs viser et Golden Crossover, hvilket bekræfter en bullish trend på kort til mellemlang sigt. RSI bevæger sig i neutrale områder, men en breakout over modstandsniveauet på cirka 172 USD kan føre Solana mod det næste betydelige modstandsniveau ved cirka 194 USD.

I en 4-timers chart viser indikatorerne også bullish tegn med EMAs, der danner et Golden Crossover og MACD-linjerne, der krydser positivt. Selvom RSI er på vej mod at forlade overkøbte områder, kan en korrektion ned mod støtteniveauet på cirka 156 USD være på vej.

På ugentligt niveau fortsætter Solana-trenden nedad, men de tekniske indikatorer udvikler sig bullish. Histogrammet af MACD har en opadgående tendens, mens RSI viser neutralitet. Det Golden Crossover af EMAs bekræfter en mellemlang bullish trend.

Sidst men ikke mindst har Solana i de seneste to måneder oplevet en stigning på næsten 30 %, selvom MACD-histogrammet stadig viser en nedadgående tendens. En potentiel korrektion ned til støtteniveauer mellem cirka 116 USD og 128 USD er mulig, men ​​Solana befinder sig i øjeblikket i et symmetrisk trekantmønster og kan enten bryde bullish eller bearish ud.

Mod Bitcoin har Solana oplevet en opadgående bevægelse mod støtteniveauet mellem cirka 0,002155 BTC og 0,0022 BTC, efterfulgt af en bullish reaktion. Imidlertid står Solana over for signifikant Fibonacci-modstand ved cirka 0,00255 BTC, selvom MACD-histogrammet fortsætter med at stige. RSI giver ingen klare signaler i øjeblikket.

I slutningen af dagen lader Solana’s tekniske indikatorer til at være i en kamp mellem buller og bjørne, hvilket gør det vanskeligt at forudsige, hvilken retning kursen vil bevæge sig i nærmeste fremtid. Investorer bør forblive opmærksomme på udviklingen og tage hensyn til de vigtigste støtte- og modstandsniveauer for at træffe informerede beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version