Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana Price Soaring: Will the Bullish Momentum Continue?

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Solana Prisprognose som SOL får 6,65% gevinst i tredje uge af november – Vil den bullish momentum fortsætte?

Solana prisen har optaget en 1% gevinst i de seneste 24 timer, i tråd med en lignende stigning for markedet som helhed i dag. Ved $58,32 er SOL nu steget med lidt over 6% i den seneste uge, med altcoin’et også med en stigning på 18% på to uger og en meget imponerende stigning på 81% i de sidste 30 dage. Dette gør SOL til den bedst præsterende top-20 token i disse perioder, og tilgængelige data antyder, at institutioner og fonde bliver mere interesserede i tokenet. Som sådan er det sandsynligt, at prisen vil fortsætte med at stige i de kommende uger og muligvis se året ud med en stærk optrend.

Prisindikationer for SOL

Baseret på en vurdering af SOL’s indikatorer og diagram fortsætter altcoin’et med at være i god form, med momentummet fortsat. Dets 30-dages gennemsnit (gult) stiger stadig yderligere over sit 200-dages gennemsnit (blå), et tegn på at den igangværende vækstspurt sandsynligvis ikke vil slutte foreløbig. Derudover er SOL’s RSI igen steget over 60, et andet tegn på god købspress, der stadig har plads til at intensivere. Andre positive signaler inkluderer dets handelsvolumen, som fortsat ligger på omkring 1 mia. dollar, langt over niveauerne på 150 mio. dollar, som det registrerede i august og september.

En positiv fremtid for SOL

Alt dette peger på, at interessen for SOL fortsat er stærk. Dette understreges af en “whale alert” i dag, der afslørede, at en stor handlende har overført omkring $25 mio. i SOL væk fra Kraken. Dette er et bullish tegn, idet det indikerer, at tokenet stadig er i en akkumuleringsfase, med flere prisstigninger i sigte. Det giver derfor mening at antyde, at yderligere markedsmæssige stigninger fortsat vil blive ledet af Solana, som har haft en fremragende 2023.

Nye højpotentielle altcoins

Den eneste ulempe ved SOL er, at det er så hot i øjeblikket, at det er i fare for at blive for varmt, hvilket betyder, at det måske vil bremse ned herfra. Handlende, der er opmærksomme på denne mulighed, kan være tilbøjelige til at investere i nyere altcoins, især yngre altcoins, som stadig har deres første breakout-ralli at se frem til. Dette inkluderer en token som Bitcoin ETF Token (BTCETF), en ERC-20 kryptocurrency, der har rejst over $1,5 mio. i sin stadig mere vellykkede forsalg.

Bitcoin ETF Token har vundet investorer over ved hjælp af sin nye tokenøkonomi, der er forbundet med Bitcoin og fremskridtene inden for Bitcoin ETF’er. Den vil forbrænde 25% af sin samlede maksimale forsyning over tid, idet en 5%-blok forbrændes, når Bitcoin når en bestemt milepæl. Kryptovalutaen vil forbrænde sin første 5% når SEC godkender en spotbaseret Bitcoin ETF for første gang nogensinde. Denne forbrændingsafgift vil yderligere reducere udbuddet, hvor den endelige 5% blok er sat til at blive brændt, når BTC når en pris på $100.000. Alt dette gør Bitcoin ETF Token til en af de mest aggressivt deflationære token på markedet, hvilket forklarer, hvorfor investorer strømmer til salg.

Konklusion

Nye investorer kan deltage i salget på den officielle Bitcoin ETF Token-hjemmeside, hvor de kan købe BTCETF ved at tilslutte deres kryptopunge og bruge enten ETH, USDT, BNB eller fiat-valuta. Den nuværende forsalgspris er $0.0058, men den vil stige om knap fire dage, mens den sandsynligvis vil stige massivt, når den listes på børser efter salgets afslutning.

Besøg Bitcoin ETF Token nu

Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital. Indtast din email til vores gratis daglige nyhedsbrev En hurtig 3 min. læsning om dagens krypto nyheder!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version