AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Solana (SOL) Chart: Marked Increase in Market Activities and Price Predictions

Solanas pris stiger med 44% på en uge

Prisen på Solana (SOL), kryptovalutaen der driver det højtydende, smart-kontraktsaktiverede Solana-layer 1 blockchain-protokol, fortsætter med at stige kraftigt lørdag og har siden ugens start oplevet en stigning på 44%, da prisen tester $60.

SOL/USD handles for omkring $59,5, hvilket er en stigning på omkring 5% på dagen, selvom kryptovalutaen er faldet tilbage med cirka 7% fra tidligere dags højdepunkter i området omkring $64.

Solanas prishop kommer efter en afgørende opblussen forbi sommerens 2022-højder i området omkring $47,50 tidligere på ugen, samtidig med at optimismen om spot Bitcoin ETF’er og nu også spot Ethereum ETF’er når et kogepunkt.

Men Solana følger ikke bare den brede markeds-trend.

Med en stigning på næsten 50% i de sidste 30 dage ifølge CoinMarketCap, fører Solana (SOL) kryptorally’et som den bedste performer blandt de 20 øverste efter markedsværdi.

Forskellige Solana-specifikke indikatorer tyder på, at stemningen stiger drastisk, og at institutionerne viser interesse.

Solana-markedet opvarmes, og forskellige indikatorer antyder interesse
On-chain-metriker tyder på, at aktiviteten på Solana-netværket stiger.

Ifølge data præsenteret af The Block er antallet af aktive adresser på Solana-netværket steget i de seneste uger og nåede sidst omkring 270.000 i gennemsnit de sidste syv dage efter at have ramt en rekordlav værdi under 200.000 i september.

Samtidig viser DeFi Llama, at den samlede dollar-dominerede værdi af krypto låst i smarte kontrakter på Solana-blockchainen eller Solanas TVL er steget til over $2,1 milliarder, hvilket er det højeste niveau siden oktober 2022, inden sammenbruddet af Sam Bankman-Frieds FTX/Alameda-empire, hvor Alameda fungerede som en væsentlig udbyder af likviditet til netværket.

Top  Pro-XRP advokat kritiserer SEC for negative konsekvenser på XRP

Andre steder giver forskellige indikatorer et indblik i stemningen hos institutionelle/mere erfarne investorer og viser, at markedet opvarmes.

Ifølge Coinglass er renten for åbning af gearing på futures-positioner svinget til afgjort positivt og er på det højeste niveau siden mindst maj.

Det antyder, at handlende, der åbner lange positioner, betaler finansiering til dem med korte positioner, hvilket tyder på uforholdsmæssig efterspørgsel fra de bulliske. Åben interesse, defineret som den udestående værdi af aktuelle åbne Solana-futures-kontrakter, sprang også for nylig til sit højeste niveau siden april 2022, over $770 millioner.

Der er tendens til, at gearingsfutures-handelsstrategier oftere bliver anvendt af sofistikerede institutionelle investorer frem for detailinvestorer, så stigende åben interesse tyder på, at institutionelle investorer vender tilbage til markedet.

Det stemmer overens med data frigivet af digital aktivforvalteren CoinShares, som afslørede, at investeringsprodukter i Solana nød godt af $10,8 millioner i tilstrømninger i ugen, der sluttede den 3. november, hvilket medførte årlige tilstrømninger på over $100 millioner.

Prisforudsigelse – Hvorhenne næste for Solana (SOL)?
Tilstrømninger fra institutioner har hjulpet Solana-markedet med at ryste salg fra FTX i området på 250.000-700.000 SOL-tokens hver dag i de sidste 2 uger, bemærkede brugeren @Bluntz_Capital tidligere på ugen.

“Indtil videre er (disse tokens) blevet absorberet som en mester, og ved den nuværende hastighed bør deres (FTXs) ulåste tokens være udtømte inden for en uge,” tilføjede han.

“Engang denne sælger er væk, kan jeg kun forestille mig, hvor hårdt det kommer til at pumpe.”

Siden @Bluntz_Capitals tweet er SOL steget med næsten 40%.

Med hovedmodstand i området omkring $47,50 brudt, ser en test af de tidlige 2022-lave vise omkring $75 kun ud til at være et spørgsmål om hvornår, ikke hvis.

Top  Kasakhstan blokerer adgangen til udenlandske mæglere og krypto børser samtidig med at man fremmer lokale reguleringsmuligheder

Det kan betyde yderligere hurtige gevinster i området på 30% for Solana.

Prisforudsigelser ser derfor ud til at forblive optimistiske.

Er SOL $100 på vej?
Det ser bestemt ud som om, at bullerne kontrollerer Solana.

Forudsat at spot Bitcoin ETF’er snart får godkendelse, forventes det, at det bredere marked fortsat vil rallye ind i 2024, og under forudsætning af, at Solana fortsat tiltrækker betydelig interesse fra institutioner, og at on-chain-aktivitet fortsat genvinder, er SOL positioneret til at blive en stærk performer i de kommende kvartaler.

Selvom kryptovalutaen er steget mere end 7x i forhold til sine 2022-lave i området af $8, ligger den stadig 77% lavere i forhold til sine 2021-højder i området omkring $260.

Det tyder på, at denne bull-market stadig har lang vej at løbe.

Et $100 SOL-pris bør være let opnåelig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button