AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Solana Valideringsgebyrer Stiger Efter Nylig Governance Forslag – En Dybdegående Analyse

Solana Validatorer vil Modtage en Massiv 100% andel af Prioritetsgebyrer Efter Nylig Governance Forslag

Solana validatorer vil se en stigning i deres belønninger, da et nyligt governance forslag er blevet vedtaget, der giver dem 100% af prioritetsgebyrerne fra transaktioner på netværket. Forslaget modtog en favorabel afstemning på 77% sent mandag ifølge data fra Solana governance system.

Validatorer spiller en afgørende rolle i blockchain-netværk ved at køre software til at validere transaktioner og sikre netværkets sikkerhed.

Hvad er Prioritetsgebyrer i Solana?

I Solana er prioritetsgebyrer ekstra afgifter, som brugerne kan betale for at fremskynde behandlingen af deres transaktioner.

Under det tidligere system blev halvdelen af gebyrerne fra prioritets transaktioner fjernet, mens den anden halvdel gik til validatorer. Dog førte denne opstilling til bekymringer om validatorer indgik ”sideaftaler” med transaktionsindsendere for at modtage flere SOL-token, som det foreslås af forfatteren af forslaget kendt som tao-stones på Solana governance forum.

Ved at tildele alle prioritetsgebyrer til validatorer sigter man på at motivere dem til at prioritere sikkerheden og den glidende drift af netværket.

Denne ændring er en del af Solana Improvement Document nummer 96 (SIMD-0096) og er blevet implementeret gennem en funktion kaldet “Belønnings fuldt prioritetsgebyr til validatorer #34731.”

Efter annonceringen af det successfulde forslag, har SOL-token oplevet en stigning på 1,6% inden for de sidste 24 timer, med handel til $166 i de asiatiske eftermiddagstimer tirsdag ifølge CoinGecko.

SIMD-0096 forslaget kunne potentielt påvirke Solana-netværket negativt ved at gøre SOL mere inflationær, bemærkede Laine, en Solana staking-validator.

Top  Tre af de bedste kryptovalutaer at købe i dag

“Virkeligheden er, at den nuværende prioritetsgebyrsmekanisme tillader sideaftaler, som skaber uklarhed og forhindrer fri, gennemsigtig og retfærdig adgang til blokplads for alle netværksdeltagere,” skrev hun i et nyligt indlæg om X.

På trods af stigningen på 4,6% om året, påpegede Laine, at prioritetsgebyrer var fraværende i maj 2023, hvilket antyder at den effektive inflationsrate ville vende tilbage til cirka 9,9% årligt.

Solana ETF’er Kunne Være Næste på Markedet

Crypto investor og trader Brian Kelly har foreslået, at Solana potentielt kunne blive den næste cryptocurrency til at have en spot exchange-traded fund (ETF) i USA.

På en nylig episode af CNBC’s ‘Fast Money’ stillede Kelly, der også fungerer som grundlægger og administrerende direktør for BKCM Digital Asset Fund, spørgsmålet, “Handlen nu er, hvem er næste?”.

Han foreslog derefter, “Du er nødt til at tænke på Solana som sandsynligvis den næste. Bitcoin, Ethereum og Solana er sandsynligvis de tre store for denne cyklus.”

Men Nate Geraci, præsident for The ETF Store, udtrykte skepsis og sagde, at en spot Solana ETF måske ikke materialiseres, før en Solana futures produkt bliver noteret på en større børs eller før Kongressen etablerer en klar lovgivningsmæssig ramme for cryptocurrencies ud over Bitcoin og Ethereum.

Den 23. maj godkendte SEC offisielt 19b-4 ansøgninger fra VanEck, BlackRock, Fidelity, Grayscale, Franklin Templeton, ARK 21Shares, Invesco Galaxy, og Bitwise til udstedelse af spot Ether ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button