Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana’s pris stiger med over 50 %: Kan den nå 75 dollars mærket?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Solana oplever en imponerende stigning på over 50 %

Solana har oplevet en markant stigning i værdi i løbet af de seneste dage, hvilket har bragt prisen over 60 USD. Denne stigning på over 50 % har resulteret i, at kryptokurrencyen nu ligger over 60 USD samt det simple moving average på 100 (4 timer).

Bullish trends og støtteniveauer

På 4-timers diagrammet for SOL/USD-parret dannes der en vigtig bullish trendlinje med støtte nær 55,00 USD. Denne udvikling tyder på, at prisen potentielt kan stige yderligere, hvis den formår at bryde igennem modstandszonen på 68,00 USD.

Anmærkelsesværdig rallye og potentiale for yderligere stigninger

Solana har oplevet en imponerende rallye i de seneste dage, efter at prisen steg over 50 USD. Kryptokurrencyen har vundet momentum og har endda formået at overgå Bitcoin. Den seneste stigning har ført til, at prisen steg over 65-dollarmærket, dannede et højdepunkt på 67,21 USD og konsoliderer nu sine gevinster.

Potentialet for fortsat vækst

Det forventes, at SOL-prisen fortsætter med at stige, især da den ligger over det simple moving average på 100 (4 timer) og den vigtige bullish trendlinje. Mens den umiddelbare modstand ligger nær 67,20 USD, kunne en vellykket afslutning over modstandsniveauet på 65,00 USD muligvis bane vejen for yderligere stigning. Den næste vigtige modstand findes omkring 70,00 USD, og yderligere gevinster kunne presse prisen mod 75,00-dollarmærket.

Teknisk analyse indikerer bullish momentum

På nuværende tidspunkt tyder den 4-timers MACD-indikator på, at momentum i den bullish zone aftager, mens RSI ligger over 50-marken. Dette kan betyde, at bullerne stadig er stærkere. Vigtige støtteniveauer for SOL-prisen findes ved 62,50 USD og 57,75 USD, mens hovedmodstandsniveauer forventes at være på 68,00 USD, 70,00 USD og 75,00 USD.

Konklusion

Samlet set indikerer den tekniske analyse, at Solana fortsat er stærk, og SOL-prisen kan muligvis fortsætte med at stige, da bullerne har kontrol. Det vil dog være interessant at se, hvordan markedet udvikler sig i de kommende dage, og om prisen rent faktisk kan nå 75-dollarmærket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version