Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Standard Chartered Bank forventer positiv udsigter for Ethereum Spot ETF-godkendelse inden maj

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Die Standard Chartered Bank har tilsluttet sig trenden og har fremsat en positiv prognose for godkendelse af Ethereum Spot ETF’en. Ifølge prognosen forventes den at blive godkendt inden maj.

En analytiker antager, at den vil følge et lignende godkendelsesmønster som Bitcoin ETF’en, der blev godkendt af den amerikanske børsmyndighed SEC den 10. januar.

## Standard Chartered optimistisk om Ethereum ETF

I en nylig rapport forventes det, at den amerikanske børsmyndighed SEC vil trække tiden ud, ligesom de gjorde med Bitcoin ETF’en, indtil den 23. maj.

Geoff Kendrick, leder af FX Research-afdelingen hos Standard Chartered, har også kommenteret de seneste spekulationer, der blev udløst af det kraftige salg af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) efter dets omdannelse til en Bitcoin Spot ETF. Efter godkendelsen af Bitcoin ETF’en oplevede Bitcoin en prisnedgang på cirka 10 procent.

Denne nedgang tilskrives salget af GBTC-aktier af investorer. Alligevel er Kendrick optimistisk og forventer, at billedet vil ændre sig, når Grayscale konverterer sin Ethereum Trust til en ETH Spot ETF.

## Ethereum-pris-speculationer efter godkendelsen

Ifølge Standard Chartered Trusts har Ethereum Trusts ikke samme markedsandel som Bitcoin Trusts i forhold til BTC. Alligevel forventer banken, at prisen vil stige før godkendelsesdatoen og nå op på 4.000 USD.

Ved udgivelsestidspunktet ligger prisen på ETH på 2.338 USD. Hvis investorer følger denne prognose, ville det svare til en stigning på 70 procent.

Kendrick forklarer, at ETH-prisen bør forblive mere stabil, selv hvis investorerne sælger deres aktier efter omdannelsen:

“Disse faktorer burde gøre ETH mindre modtagelig for et salg efter godkendelsen end BTC.”

Godkendelsesprocessen ligner forløbet af begivenhederne, der blev set med Bitcoin Spot ETF’en i 2023. SEC har gentagne gange udskudt godkendelsesdatoen, indtil de endelig nåede den endelige frist.

Den 25. januar rapporterede BeInCrypto om udskydelsen af afgørelsen om Ethereum ETF-ansøgningen fra formuesforvalteren BlackRock.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version