Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stellar Lumens (XLM) ser markant kursstigning efter Ripple Labs’ aftale med SEC

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Stellar Lumens (XLM) oplever kraftig kursstigning efter Ripple-SEC aftale

Stellar Lumens (XLM) har set en markant kursstigning i de seneste dage, efter at markedet reagerede på den nylige aftale mellem Ripple Labs og Securities and Exchange Commission (SEC). XLM-tokenen nåede igen 0,1 US dollar torsdag, hvilket svarer til en stigning på over 30 % fra årets laveste niveau, og har siden holdt sig tæt på denne pris.

Den seneste opsving kommer efter XRP’s stigning til over 0,6 US dollar, selvom denne kryptovaluta også har afgivet nogle af gevinsterne fredag. Den primære faktor for Stellars kursbevægelse var SEC’s aftale med Ripple Labs.

I domsafgørelsen blev firmaet pålagt at betale 125 millioner US dollar, langt mindre end de 2 milliarder US dollar, som SEC krævede. Denne afgørelse blev betragtet som endnu en stor sejr for XRP’s udsteder.

Ripple og Stellar Lumens er forskellige virksomheder, men tæt forbundet. Begge blev grundlagt for at løse problemet med grænseoverskridende pengeoverførsler. Ripple bruger konceptet On-Demand-Liquiditet (ODL), hvor XRP-tokenet spiller en central rolle, mens Stellar satser på brugen af Stablecoins, især USD Coin (USDC).

Det er afgørende at bemærke, at Stellar blev grundlagt af Jed McCaleb, en af grundlæggerne af Ripple.

Blockchain-data viser, at XRP har oplevet øget aktivitet efter domsafgørelsen. Ifølge Santiment ejer tegnebøger med mellem 1 og 10 millioner XRP-tokens over 7,06 milliarder XRP til en anslået værdi på over 4,42 milliarder US dollar.

Afgørelsen har også andre konsekvenser for Stellar og andre virksomheder i branchen. For det første viser den, at disse virksomheder kan udfordre og vinde over SEC i retten.

For det andet kan et finansielt selskab nu ansøge om en børshandlet fond (ETF) for Ripple og Stellar. En hovedhindring er dog, at disse kryptovalutaer er mindre likvide og aktive sammenlignet med Bitcoin og Ethereum.

For det tredje kan Stellar nu indgå flere forretningsaftaler, da de to virksomheder ofte forbundet med hinanden. Tidligere har Stellar allerede indgået partnerskaber med virksomheder som Franklin Templeton og MoneyGram.

## Prognose for Stellar Lumens

### Aktuelt kursforløb for Stellar Lumens

XLM-tokenen ramte sit lavpunkt på 0,075 US dollar mandag, da markederne verden over oplevede tilbageslag. Derefter dannes en formation kendt som Long-Legged Doji Candlestick, som forklarer de seneste dages stigning. En Doji betragtes ofte som et populært tegn på en bullish markedsændring.

Stellars pris steg midlertidigt over den 50-dages bevægelige gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) overskred det neutrale niveau på 50. I mellemtiden har erhvervsdrivende taget deres fortjeneste, og prisen er igen faldet under 50 EMA-linjen.

Dog er der gode chancer for, at XLM-prisen vil fortsætte med at stige, hvis den nuværende opsvingsfase på kryptomarkedet fortsætter. I så fald vil køberne sigte mod det vigtige modstandsniveau på 0,1126 US dollar, sidst nået den 17. juli. Et gennembrud over dette niveau kunne signalere yderligere opadgående potentiale.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version